update zwangerschap

Tijd voor een laatste update!

Dat dingen soms echt niet te plannen zijn is weer bewezen: totaal onverwacht ben ik op 10 juni ruim 4,5 week te vroeg bevallen van onze zoon Teun! Ik was nog volop aan het werk en eigenlijk niet klaar om al een baby’tje te verwelkomen! Onderstaande blog had ik al wel gereed, welke net voor mijn verlof online zou komen.  Dit is er niet meer van gekomen en ik heb mijn verlof op mijn blog dan ook niet meer ‘officieel’ aangekondigd. Ondertussen zijn we 6 weken verder en ben ik naast enorm genieten, weer langzaam wat dingetjes aan het doen. Daarom vond ik het wel leuk om onderstaande blog alsnog met je te delen! In tegenstelling tot wat de titel zegt, is dit dus niet mijn laatste blog! Nieuwe updates (het geboortekaartje etc) en blogs komen hierna weer! 

34 weken zwanger

Als dit online komt ben ik 34 weken zwanger, is de geplande keizersnede zo goed als gepland en zijn we de laatste vakantie aan het vieren met z’n drietjes. Langzaam (of nou ja, druk eigenlijk) ben ik naar mijn verlof toe aan het werken, wat nog best een uitdaging blijkt te zijn als freelancer! Tijd voor een laatste update! 

Toen ik zwanger was van Mees had ik 6 weken van te voren verlof en keek ik er al weken naar uit om lekker vrij te zijn. Nu, als ‘eigen baas zijnde’ en met een (zéér) actieve peuter die rondloopt, is alles anders! Ook al ben je geen freelancer, dit verhaal is vast heel herkenbaar voor alle vrouwen die zwanger zijn van een tweede of derde!

“Geen tijd voor urenlang kijken van series”

Het zwangere leven ziet er gewoon heel anders uit; geen (of weinig) tijd meer voor uitgebreide middagslaapjes op de bank, uren series kijken en 10x opnieuw de kledingkast van de baby opnieuw inrichten. Ik ben blij dat ik verder een hele voorspoedige zwangerschap heb en heb gehad. Op de (soms killing) vermoeidheid na en enorme hoeveelheid vocht wat zich verzameld rondom enkels en handen, voel ik me nog steeds top! 

Nesteldrang

donsje veterschoentjes

Godzijdank is de babykamer wel zo goed als klaar, we hebben natuurlijk al een hele hoop spulletjes van Mees, dus hoef ik niet echt meer op pad voor de laatste “baby essentials.” Wel moet het kaartje nog (af)gemaakt worden, de box in elkaar worden gezet en het wiegje klaargemaakt worden. Ook het eerste pakje voor de baby heb ik nog niet in huis. En mezelf kennende, moeten er nog allerlei andere dingen gedaan en in huis gehaald worden die laatste weken. (edit: dit laatste was dus allemaal nog niet gedaan! Als control-freak zijnde zorgde dit wel even voor wat paniek tussen de weeën door. Maar ook dit is allemaal goed gekomen en was weer een goede les voor mij; ook anderen kunnen dit soort dingen heel goed regelen!)

Freelance issues 

Als we het over mijn werk hebben, dan heb ik daarentegen nog een paar laatste pittige loodjes te gaan. Naast mijn blog werkzaamheden verdien ik mijn boterham natuurlijk ook met content creatie en social media management. En laat dat maar eens los voor een paar weken! Ik heb besloten geen andere freelancer aan te nemen die mijn taken overneemt, wat betekent dat ik vooruit werk voor de komende weken. En ja, dat is een behoorlijke uitdaging! Gelukkig sta ik er positief in, voel ik me goed en is het gewoon een kwestie van DOEN! Ook wel weer heerlijk als het straks allemaal gelukt is en ik écht van 3 weken welverdiend verlof kan gaan genieten voor de baby komt. (edit: ik heb een groot gedeelte van mijn werk afgekregen de avond voor ik beviel, het is dus allemaal goed gekomen!)

update zwangerschap

Wat mijn blog betreft heb ik besloten om deze voor de komende weken even stil te leggen zodat ik me volledig kan focussen op mijn andere werkzaamheden en natuurlijk op de baby straks! Dit is voor nu dan ook even de laatste blog. Het is de bedoeling om in Augustus de boel weer op te pakken. Op social media zal ik nog wel actief zijn dus wil je op de hoogte blijven van alles volg me dan zeker even op Facebook en/of Instagram! Vind ik leuk! 

In augustus weer een nieuwe update!

Voor jou, als lezer, breekt ook de zomer aan. Een heerlijke periode en misschien ga je wel lekker op vakantie. Geniet van al het moois wat de zomer brengt! Ik hoop je of op social media te “zien” en/of je in Augustus weer te mogen verwelkomen op mijn blog voor een nieuwe update! 

Liefs,

Jorinde

P.s. Heb je vragen over zwanger en zelfstandig ondernemer zijn of andere dingen die je kwijt wilt over dit onderwerp, laat dan een berichtje achter in de comments of mail me op info@lamemechose.nl!

(Visited 32 times, 1 visits today)