super sábado Vermut Breda

De frisse inrichting van Vermut is het decor van de Super Sábado

Een jaar geleden (om precies te zijn op 13 mei) opende bij ons om de hoek een uniek tentje, genaamd Vermut. Vermut is een lunchbar waar pinchos geserveerd worden, écht op zijn Spaans. De inrichting is echter alles behalve Spaans te noemen. Frisse kleuren en een hippe inrichting, helemaal van nu, maken deze plek geliefd bij velen in Breda. Ook voor mij was Vermut vanaf het eerste moment een place to be, voor koffiedates, zakelijke afspraken of een gezellige borrel. Afgelopen zaterdag werd ik uitgenodigd voor Super Sábado, een nieuw concept van Vermut! 

Vermut is gelegen in de Koninginnestraat, een zijstraat van de welbekende Ginnekenweg. Dat de ginnekenweg steeds hipper en leuker wordt is een feit, mede door zaakjes als Vermut! Ik prijs mezelf altijd enorm gelukkig dat deze gezellig straat letterlijk bij mij om de hoek zit. Het échte centrum hoef ik nauwelijks meer in!

super sábado Vermut Breda

super sábado Vermut Breda

Afgelopen zaterdag lanceerde Vermut een nieuw concept: Super Sábado. Het idee achter dit concept is dat er extra uitgepakt wordt met de pinchos. De gehele bar staat van 17.00-22.00 vol met de meest heerlijke huisgemaakte Spaanse hapjes. Zowel zoet als hartig en warm en koud, voor ieder wat wils. Tijdens deze avond kosten de pinchos maar 1,2 of 3 euro. Je mag pakken wat je wilt en bij het afrekenen worden de stokjes geteld. Echt genieten op z’n Spaans dus! 

super sábado Vermut Breda

super sábado Vermut Breda

Het gezellig druk zaterdag. Het was heerlijk weer dus het ruime terras, pal in de zon, zat vol. Ook binnen zaten de tafeltjes vol en heerste er een ontspannen sfeertje. Borrelen en tegelijkertijd op een vrijblijvende manier “dineren,” hoe leuk is dat! De pinchos waren stuk voor stuk vers en écht heerlijk.  Van de welbekende bruschetta tot Spaanse tortilla op een geroosterd stokbroodje, alles was even lekker en ik bleef eten! De aanvoer van de pinchos was onuitputtelijk en elke keer stonden er wel weer nieuwe hapjes op de bar. Respect voor de voorbereiding en de verzorging hiervan! 

super sábado Vermut Breda

super sábado Vermut Breda

De altijd vriendelijke eigenaresse Charety vertelde me dat het de bedoeling is dat Super Sábado maandelijks plaats gaat vinden. Na mijn ervaring van afgelopen zaterdag weet ik zeker dat dit een heel groot succes zal worden! 

super sábado Vermut Breda

super sábado Vermut Breda

Op de Facebookpagina vind je meer informatie en ook hier worden de nieuwe data’s bekend gemaakt, ook kun je even kijken op de website van Vermut. Ben je nieuwsgierig geworden en kun je niet wachten tot volgende maand? Aanstaande zaterdag 13 mei viert Vermut haar 1 jarig bestaan en ook dan zal het Super Sábado concept van toepassing zijn! 

Lunchbar Vermut, Koninginnestraat 1B, 4818 HB Breda 

 

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

(Visited 7 times, 1 visits today)