LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

ShowUp event september 2017

showup17 roze

ShowUp event september 2017

Het ShowUp event is altijd mijn favoriete beurs om naartoe te gaan. Twee keer per jaar staat dit event in het teken van de nieuwste collecties op het gebied van lifestyle, woonaccessoires en cadeau artikelen. Niet alleen bekende merken zijn aanwezig, ook nieuwe labels en jonge ontwerpers kun je op de beurs vinden. Vandaag neem ik je mee naar de beurs en laat ik je in mijn fotoverslag al het moois zien! 

De laatste beurs van ShowUp was afgelopen Januari en vond ik zoals altijd een feestje. Ook ditmaal was dat weer het geval. De sfeer is super, de styling van de locatie prachtig en iedere keer is het weer groter. De beurs was nu zelfs tweemaal zo groot! Je begrijpt: inspiratie in overvloed en ook een tikkie overweldigend. Het leuke vind ik wel dat het aanbod zo breed is en uit zoveel verschillende categorieën bestaat (wat ook nog eens goed aansluit bij mijn blog!).  

showup17

Dit keer had ik van te voren al afgesproken om een aantal collega-bloggers/instagrammers te ontmoeten. Erg leuk om de gezichten achter de blogs eens te zien! (Festiv, van wini, little small, bijmarie, draad en spijker, een goed verhaal)

Opvallend was de grote aanwezigheid van een heleboel (nieuwe) Scandinavische merken. Daarnaast blijf je het groen in huis nog veel terug zien, ook steeds meer in de vorm van duurzame producten. Het viel me ook op dat producten voor kinderen steeds meer in een ‘design jasje’ worden gegoten zodat het niet meer misstaat in je interieur. Een voorbeeld hiervan zijn de moderne ‘rockers’ van Maison Deux en het speelgoed van Kid O

Mijn favorieten van ShowUp ’17

Genoeg gekletst! Tijd voor de foto’s van het ShowUp event!

showup17

Vissevasse

showup17

Hübsch

showup 17

Jurianne Matter

ShowUp 17

Kid O

showup 17

Studio MHL

showup17

Monk & Anna

showup17

Uitgeverij Snor

showup17

House Doctor

By KlipKlap

showup17

Creative Lab Amsterdam

showup17

Maison Deux

showup17

HUH

Showup17

Mo man Tai

showup17

Wat was het een leuke, inspirende middag. Ik heb nu al weer zin in de volgende! 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

4 Reacties

  1. Leuk om jouw fotoverslag ook te zien. Zo grappig dat iedereen weer andere dingen ziet. Het was ook echt groot! Volgende keer ga ik gezellig met jullie mee.

  2. Mooi fotoverslag! Vond het heel gezellig om samen te lunchen!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*