geboortekaartje

Het geboortekaartje van Teun hangt nu te shinen bij de box!

Hoera! Teun is geboren! Inmiddels 7 weken geleden diende onze kleine jongen zich 4,5 week te vroeg aan. Dat was even schrikken want we waren er nog niet helemaal klaar voor. Ook zijn start was even spannend aangezien hij een natuurlijk veel te vroeg geboren werd. Gelukkig ging snel alles goed met hem en mochten we na een week in het ziekenhuis te zijn geweest, thuis gaan genieten! Door zijn onverwachte te vroege komst was ook het geboortekaartje nog niet helemaal klaar. Gelukkig had ik al wel een concept aangemaakt op hippegeboortekaartjes.nl, wat ik in het ziekenhuis uiteindelijk heb afgemaakt! Wat het eindresultaat is geworden laat ik je vandaag zien! 

Een aantal maanden geleden nam ik je al mee in mijn zoektocht naar het perfecte geboortekaartje. Er is tegenwoordig zo enorm veel keus en er zijn ook ware trends gaande op het gebied van de aankondiging van je kleintje. Na een hoop speurwerk waren we er in ieder geval uit dat het kaartje hetzelfde formaat moest hebben als die van onze oudste zoon. Daarnaast vonden we het leuk om de kleur van het kamertje erin te verwerken en wederom het sterrenprintje, net als destijds bij Mees. 

Geboortekaartje in Early Dew

geboortekaartje early dew

Uiteindelijk gingen we niet voor een standaard kaartje maar ontwierpen we ons eigen kaartje op de website van hippegeboortekaartjes.nl. Wel aan de hand van een bestaand sjabloon. De kleur (in early dew, dezelfde kleur als de muur van het kamertje!), het lettertype, de indeling van het kaartje en het sterrenprintje bedachten we en stelden we zelf samen. In het ziekenhuis maakte ik het kaartje nog wat meer naar mijn smaak en bestelde ik nog snel even een proefdrukje inclusief een gekleurde enveloppe. Deze proefdruk was al een feestje om te ontvangen en met veel zorg samen gesteld door het team van de website, super leuk! 

Het proefkaartje was precies zoals we in gedachte hadden dus toen hebben we die dag nog de definitieve kaartjes besteld, welke de volgende dag al bezorgd zouden worden!

Spelfout 

geboortekaartje

Nadat ik de order had verstuurd checkte ik ’s avonds nog even het concept. Tot mijn grote schrik zag ik dat ik in al mijn enthousiasme (en met mijn warrige hoofd) toch nog een concept met een domme spelfout had verstuurd. Je begrijpt: PANIEK! Gelukkig kon ik de klantenservice mailen en kon het de volgende ochtend door hen nog worden aangepast voor het naar de drukker ging! 

Het eindresultaat 

geboortekaartje

geboortekaartje early dew

Wat zijn we blij met het eindresultaat! Eenvoudig, strak, niet teveel poespas en in een mooie kwaliteit en kleur. Dat de kleur van de envelop precies qua kleur matcht bij het kaartje vinden we ook erg leuk! Kortom: we love it! 

(Visited 63 times, 1 visits today)