LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

Gepersonaliseerd telefoonhoesje van CaseCompany

gepersonaliseerd telefoonhoesje

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje is toch veel leuker dan een standaard hoesje uit de winkel?!

Net als met mooie notitieboeken en andere stationery, heb ik een soort aantrekkingskracht tot telefoonhoesjes. Het aanbod aan leuke hoesjes is tegenwoordig zo groot en ik vind het leuk om regelmatig te wisselen. En hoe leuk is het om zelf iets te ontwerpen waardoor je een gepersonaliseerd telefoonhoesje hebt?! 

Onlangs mocht ik bij CaseCompany zelf een telefoonhoesje ontwerpen. In een paar simpele stappen had ik de case gemaakt en besteld. Je kunt een aantal keuzes maken in het soort hoesje, bijvoorbeeld een hard cover, houten hoesje of een soft cover. Daarnaast kun je er voor kiezen om je eigen foto’s of tekst te gebruiken of te gaan voor een design uit de collectie van Casecompany. Deze collectie is vrij uitgebreid en bevat allerlei leuke printjes! 

Ik ging voor een combinatie en koos voor een design uit de collectie omdat ik het roze in combinatie met het marmer erg leuk vond. Ik besloot om één van mijn favoriete quotes in een leuk lettertype er op te plaatsen: “Dream, Believe, Create, Succeed.” Ik ben bijna vastgegroeid aan mijn mobiel en op deze manier wordt ik de hele dag herinnerd aan deze woorden! 

gepersonaliseerd telefoonhoesje

gepersonaliseerd telefoonhoesje

Binnen 3 dagen lag het gepersonaliseerde telefoonhoesje op mijn deurmat inclusief leuk cadeauzakje en confetti! Super snel en het ontwerp is exact geworden zoals ik dacht. De kwaliteit van het hoesje is erg stevig. Een volgende keer zou ik wel weer voor een soft cover gaan. Ik vind deze hard cover iets te glad en daardoor wat minder praktisch om vast te houden. Maar buiten dat is het een heel fijn en mooi hoesje. 

gepersonaliseerd telefoonhoesje

gepersonaliseerd telefoonhoesje

gepersonaliseerd telefoonhoesje

De hoesjes zijn verkrijgbaar vanaf €15,95. Naast telefoonhoesjes kun je op de website ook een sleeve voor je laptop of ipad case personaliseren. Super leuk, ook als cadeautje voor de feestdagen! 

Houdt deze week mijn Instagram in de gaten (@lamemechoseblog) want ik mag onder mijn volgers een telefoonhoesje, laptop sleeve, ipad case of houten hoesje naar keuze weggeven! 

 

Dit artikel is in samenwerking met CaseCompany tot stand gekomen.

(Visited 15 times, 1 visits today)

1 Reactie

  1. Wow, dit is een leuk idee zeg! Inderdaad ook tof als cadeautje voor de feestdagen! Ik ga eens kijken of ze ook hoesjes hebben voor mijn mobiel (Honor7), ik ben wel weer toe aan een nieuwe cover. Laptopsleeve is ook tof trouwens, dan kun je ze met elkaar laten matchen. ?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*