city marble case company

Met het nieuwe CityMarble print je je favoriete stad op je telefoonhoesje!

Je ziet het tegenwoordig steeds meer; op maat gemaakte prints van de plattegrond van je favoriete stad of wijk voor in je interieur. Je kunt dit zelfde nu ook doen met je telefoonhoesje met het nieuwe CityMarble van Case Company! 

Een van mijn favoriete websites voor het bestellen van telefoonhoesjes heeft iets nieuws: CityMarble! Hiermee heb je de mogelijkheid om je favoriete plaats of stad op je telefoonhoesje te printen. Aan de hand van een plattegrond, zoals bij google maps, kun je je eigen patroon creëren. Door het toevoegen van emoji’ s kun je de case nog meer personaliseren. Zet bijvoorbeeld een hartje of een markeringsteken op een speciale plek op de plattegrond! 

citymarble case company

In een paar simpele stappen heb je de case gemaakt, helemaal naar je eigen smaak. Misschien heb je wel een speciale stad of een land waaraan je mooie herinneringen koestert. Hoe leuk is het om dat dan op je telefoonhoesje te zetten?! Je kunt de case heel goed cadeau doen en voorzien van een verpakking met gepersonaliseerde boodschap. Ik koos in dit geval voor “Paris is always  good idea!” Waarom ik daarvoor koos zie je hieronder. 

citymarble case company

Verzend een hoesje als cadeautje in dit leuke zakje! 

citymarble case company

Ik koos voor een wit soft hoesje met de plattegrond van de stad Parijs, in het bijzonder een deel van de wijk Le Marais. Eén van mijn favoriete wijkjes in Parijs. Parijs is één van de steden waar ik het liefst naartoe ga en welke mijn hart heeft gestolen. De keuze was dan ook snel gemaakt om te gaan voor dit hoesje! 

Ik koos er ook voor om de plattegrond in zwart wit uit te voeren, maar er zijn meerdere opties. Er zijn verschillende stijlen/thema’s waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor de klassieke plattegrond kiezen of voor een zwarte kaart met witte wegen. Ook kun je gaan voor o.a. een harde case of een transparante case. 

citymarble casecompany

Ook de banner onderaan kun je zelf aanpassen. Ik heb er “La Douce France” van gemaakt in plaats van alleen “France.” Je kunt de tekst geheel naar eigen wens aanpassen. Super leuk toch?! 

Je kunt je eigen hoesje met plattegrond hier maken. Ben je op zoek naar inspiratie check dan zeker even de hashtag #casecompanyworld op Instagram voor leuke ideetjes! 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)