House of products babylijn

Het babyboek is een van de items uit de nieuwe babylijn van House of Products

Sinds het moment dat ik de webshop House of Products ontdekte, ben ik fan. Deze webshop heeft de leukste interieur accessoires, cadeautjes, stationery, lifestyle producten en baby/kinder accessoires en speelgoed. Sinds kort heeft HOP een nieuwe babylijn met daarin een aantal hippe, leuke en handige producten. Vandaag vertel ik je er alles over! 

De nieuwe babylijn van HOP bestaat uit een babyboek, toilettas en milestone kaarten. Elk product is zowel verkrijgbaar in een jongensvariant met mintgroene accenten en een meisjesvariant met roze accenten. Het design is eigentijds, simpel, clean en leuk door de grafische driehoekjes print. Ik hou er van! 

Omdat ik natuurlijk over een paar maandjes weer een jongen verwacht, heb ik de jongens items uit de babylijn ontvangen van House of Products. Het uitpakken van het pakket was al een feest op zich, wat ziet het er allemaal leuk uit en helemaal in mijn stijl! 

HOP babyboek jongens

House of products babylijn

Een babyboek moet voor mij leuk zijn om in te vullen. Er moeten geen ellenlange verhalen in komen te staan en geen moeilijke vragen worden gesteld. Een babyboek is een leuke herinnering voor later waar de leukste en belangrijkste informatie in staat over de babyperiode. Het babyboek uit de HOP babylijn is wat dat betreft alles wat ik zoek. In principe is het een zwangerschaps, kraam- en eerste jaarsboek in één, ideaal! 

House of products babylijn

In het boek kan er kort iets worden verteld over de zwangerschap, de eerste 12 maanden van de baby én de kraamvisite kan iets in het boek schrijven. Ook het design en de illustraties aan de binnenkant van het boek zijn simpel, strak maar toch heel lief. 

House of products babylijn

HOP toilettas jongens 

House of products toilettas

Het eerste wat ik ooit bestelde bij House of Products een jaar geleden was een laptophoes. Deze hoes is gemaakt van tyvek materiaal, ook wel bekend als het materiaal waar festivalbandjes van worden gemaakt. Doordat het sterk en licht van gewicht is, is het een ideaal materiaal om hoezen en (toilet)tasjes van te maken. Na een jaar intensief gebruik van mijn laptophoes ziet deze er nog steeds perfect uit! 

House of products toilettas

Nu bevat de babylijn ook uiteraard een toilettas/diaperbag van dit materiaal, in hetzelfde printje als het babyboek. De toilet is groot en bevat binnenin een divider en een aantal vakken waardoor je makkelijk alle noodzakelijke spulletjes voor je baby kunt meenemen. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken en doordat het zo licht is fijn om in de luiertas te stoppen. 

House of products toilettas

Daarnaast is het zo’n leuke toilettas dat hij zelfs niet misstaat in de babykamer als opberger in de buurt van de commode! 

House of products toilettas

Babylijn niet compleet zonder milestone kaarten

House of products milestone kaarten

Een babylijn is wat mij betreft niet compleet zonder milestone kaarten. De kaarten zie je tegenwoordig overal en in allerlei varianten. De kaarten van HOP zijn wederom simpel maar leuk qua design. Iedere mijlpaal, en dat is wanneer je baby weer een maandje ouder is, kan worden vastgelegd met de 12 leuke kaarten! 

House of products milestone kaarten

De spulletjes uit de babylijn zijn stuk voor stuk leuk om zelf te kopen wanneer je zwanger bent of net een baby hebt gekregen maar zijn ook leuk als kraamcadeau, om te geven of te krijgen! 

House of products babycollectie

Je vindt de babylijn en veel meer andere leuke spulletjes op de website van House of Products. 

 

Dit artikel is gesponsord, d.w.z. dat ik de producten heb gekregen.

(Visited 7 times, 1 visits today)