houten speelgoed baby

Nog even en Teun kan ook met dit houten speelgoed gaan spelen!

Alhoewel onze vierjarige op het moment helemaal gek is van alles wat maar van plastic is en (heel hard) geluid maakt, ben ik zelf toch meer fan van het houten speelgoed. Gelukkig kan ik Teun, onze baby van 13 weken, daar nog wel heel blij mee maken! Ik heb inmiddels al een aantal leuke, nieuwe houten dingen voor hem waar hij nu al een beetje mee speelt. Ben jij ook gek op houten speelgoed? Dan vind je deze items vast ook leuk! 

Houten speelgoed in huis

Houten speelgoed

Behalve het feit dat ik houten speelgoed een stuk mooier vind staan in huis (sorry, het oog wil ook wat!) is houten speelgoed natuurlijk echt een stuk duurzamer. Onlangs kreeg Teun voor zijn geboorte het prachtige houten wobbelboard cadeau, iets waar hij jaren plezier van kan en gaat hebben! 

Mintgroene accenten

houten speelgoedIk ben tegenwoordig helemaal fan van groen in huis. Het kamertje van Teun heeft dan ook grijsgroene en mintgroene accenten. Hoe leuk is het dan dat het speelgoed ook nog eens mooi matcht bij alles! Toen mijn oog in de webshop van House of Products viel op de mooie houten rammelaar en wagenhanger van Littlez, mét mintgroene accenten, was ik direct verkocht! 

houten speelgoed baby

Zowel de kralen en bijtringen van de rammelaar als de wagenhanger, zijn gemaakt van onbehandeld beukenhout. De groene kralen zijn gemaakt van siliconen welke 100% veilig zijn en BPA, PVC, Lood en Ftalaat vrij. Het speelgoed is overigens ook verkrijgbaar met roze en grijze kralen! 

houten speelgoed baby

Multifunctioneel speelgoed

houten speelgoed baby

Het leuke aan deze wagenhanger is dat je hem bijvoorbeeld ook boven de wipper kunt hangen. Althans, wij hebben een wipper waaraan een boog vast zit en waar je speelgoed aan kunt hangen. Vooral wanneer ik hem daaraan hang vind Teun het een groot succes. Hij zit nu in de fase dat hij tegen de speeltjes aan gaat slaan en het geluid van het zachte belletje aan de hanger vindt hij prachtig. 

houten speelgoed

Op deze manier kun je het speelgoed op meerdere manieren gebruiken en is het dus lekker multifunctioneel! Handig! 

Ben jij ook zo’n fan van houten speelgoed voor jouw kleintje, of misschien doe je dit soort speelgoed altijd graag cadeau? In samenwerking met House of Products krijg je tot 28 september 10% korting met de code HOP&LAMÊMECHOSE (de korting is niet geldig op sale producten, giftdeals en boeken met uitzondering van het baby- en tuinboek). Benieuwd wat je nog meer voor leuks kunt shoppen in deze te gekke webshop? Ik schreef ook een artikel over de mooie opbergdozen en fijne kaarsen die ze verkopen! 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met House of Products.

(Visited 42 times, 1 visits today)