kinderkamer inspiratie zwart wit en mintgroen

Kinderkamer inspiratie

Zwart-wit kan een heel mooi, rustig en stoer thema zijn voor een kinderkamertje. Om het net wat meer kleur en vrolijkheid te geven kun je zwart-wit combineren met een accentkleur. Ik verzamelde wat kinderkamer inspiratie voor je in deze tinten! 

Kinderkamer inspiratie: zwart, wit & mintgroen

kinderkamer inspiratie

Minty accessoires

Zwart, wit en mintgroen samen geven een heel fris en rustig effect. Het is een combinatie die voor zowel een jongenskamer als een meisjeskamer erg goed kan. Met accessoires in mintgroen heb je een kamer al gauw wat meer kleur gegeven. Denk aan beddengoed, kussentjes, vloerkleed, posters, lampjes en opbergdozen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een muurtje in deze kleur te behangen of een kastje of bed te verven.

Eef Lillmor heeft erg leuk behang en mooie accessoires in deze mint kleur. Absoluut een aanrader om eens naar te kijken als je opzoek bent naar details in deze kleur!

Zwart-wit als basis

Het fijne aan een zwart-wit kamer is dat dit een hele goed basis is. Ben je de gekozen accentkleur zat, dan kun je het heel makkelijk weer weghalen en vervangen voor een andere kleur. Ook met muurstickers kun je al heel snel een leuk effect creëren. Beplak er bijvoorbeeld een kastje mee in plaats van een muur!

Wat vind jij van deze kinderkamer inspiratie? Vind je het een mooie combinatie?

Bron afbeeldingen: Pinterest

Poster maan: Eef Lillmor

(Visited 409 times, 1 visits today)