donsje

De schattige schoentjes uit de nieuwe zomercollectie van Donsje

Je hebt van die merken waarvan je denkt: hier móet ik iets van hebben! Dit had ik met Donsje toen ik het  merk voor het eerst zag. Wat een super leuke, schattige en mooie schoentjes! Wat mij betreft een ware musthave als je een baby of kindje tot 2 jaar hebt. En, geen twijfel over mogelijk, ook als kraamcadeau een schot in de roos! 

Donsje is een Nederlands merk afkomstig uit Amsterdam. Oprichtster Floor besloot zelf de schoentjes te gaan ontwerpen en produceren toen ze na haar zwangerschap merkte dat er niks verkrijgbaar was wat aan haar verwachtingen voldeed. De schoentjes van Donsje zijn van een hoge kwaliteit leer, zijn goed passend en geschikt voor kindjes van 0-2 jaar. De ontwerpen hebben stuk voor stuk een hoog schattigheids gehalte maar zijn daarnaast ook heel stoer en eigentijds. 

donsje ss17

De schoentjes worden momenteel niet alleen in Nederland verkocht maar ook in bijvoorbeeld grote warenhuizen als Barney’s in New York. Een groot succes is het label dus zeker en het kan niet anders dan dat je er, net als ik, direct verliefd op wordt!

donsje ss17

Donsje schoentjes én accessoires 

donsje ss17 accessoires

Naast schoentjes heeft het label ook echt té leuke leren accessoires in de vorm van tasjes, sleutelhangers, mutsjes, zakjes om de melktandjes in te bewaren en schoenveters. Dus ook nadat je kindje 2 is geworden kun je gelukkig nog door met de accessoires! 

donsje veterschoentjes

Voor onze baby heb ik alvast hele schattige lichtgrijze veterschoentjes klaar liggen in de maat 0-6 maanden. Perfect voor het najaar straks! Op het schoentje is met kleine gaatjes een wolkje afgebeeld. Door de veter blijven de schoentjes straks goed zitten en ik zou zelfs de veters nog kunnen veranderen waardoor je weer een heel ander schoentje hebt. 

donsje veterschoentjes

Ik kan niet wachten tot de schoentjes aan kunnen! 

De schoentjes en accessoires zijn o.a. online verkrijgbaar op de website van Donsje. 

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Donsje.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

(Visited 53 times, 1 visits today)