fotografie november

november

November zit er bijna op. Het einde van het jaar komt steeds meer in zicht, niet te geloven dat we al bijna in December zitten! Vorige maand heb ik voor het eerst een one-pic-a-day overzicht overgeslagen maar we’re back! Kijk mee hoe November er voor mij uit zag op Facebook! 

one pic a day november

// Home! De kast in onze huiskamer met de leuke + muurstickers van Prints-Charming en nieuwe lampjes. Deze witte cotton ball lights kocht ik afgelopen week bij Kruidvat, absoluut een leuke budget tip! / Mijn favoriete nude oogschaduw palette van L’oréal. Een review volgt deze week! / American pancakes als lunch, zo lekker! / Eén van de foto’s die ik maakte voor Kyomistudio kinderyoga. / Koffie! Dit keer bij het leuke koffietentje Inspire in Breda waar ik aanwezig was bij een netwerkbijeenkomst (Open Coffee) / Money, money, money! Helaas geen echte honderdjes… Dit was bij de super leuke masterclass van Annic van Wonderen in samenwerking met Nationale Nederlanden. Ik weet nu alles over o.a. pensioen! / Magic is something you make! Geen verdere uitleg nodig toch?! / Mijn haar essentials; de altijd fijne Morrocanoil en de olijvenhouten kam en borstel van Nature’s Invitation / Gezellig hoekje in huis met mooie zwart witte posters en een chrysant die echt weken heeft gestaan! Echt mijn favoriete herfstbloemen! / Think Pink! Lekker fel kleurtje en fijne lippenstift van de Hema. De roze geurkaars is overigens ook van de Hema / Herfst make-upjes wederom van de Hema. Dezelfde lippenstift als de felle roze maar dan in een donkerrode tint. De nagellak matcht bij de lippenstift! / Eén van mij favoriete winteroutfits is een leren rokje gecombineerd met een sweater en een hoed / Mijn nieuwste aanwinst die ik twee weken geleden kocht: deze prachtige camera! Zo ontzettend blij mee! //

Vaarwel November! Ik heb zin in December. Volgende week Sinterklaas en vrij snel daarna komt de kerstboom al in huis! Ik vind de kerstperiode toch wel één van de gezelligste momenten van het jaar en kijk uit naar het kerstproof maken van het huis!

Volg jij mij al op Instagram? Lijkt me leuk!

(Visited 75 times, 1 visits today)