LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

Column: Over veranderingen en het volgen van je hart..

veranderingen en volgen van je hart

Veranderingen zijn soms lastig. Hoe fijn is het om te blijven hangen in oude, vertrouwde patronen? Om weg te blijven van nieuwe wegen waarvan je niet weet waar ze naar toe leiden. Je kop in het zand te steken om maar niet te hoeven luisteren naar hetgeen je eigenlijk het liefste wilt?

quote veranderingen

Veranderingen zijn doodeng. Maar soms is het nodig om verder te komen. Soms moet je met de billen bloot, je kwetsbaar opstellen en zekerheden opgeven. Dromen achterna jagen om uiteindelijk te kunnen zeggen: “ja, dat heb ik gedaan en het was fantastisch!” Of…ja, dat heb ik gedaan en het was toch niet zo’n succes als ik dacht, maar ik heb het wel gedaan!” In beide gevallen kun je de ervaring in ieder geval wél weer in the pocket steken.

Veranderingen kunnen ook gewoon harstikke leuk zijn (ja echt!). Het kan je nieuwe energie geven, je ogen openen, nieuwe dingen brengen, je laten groeien en stralen. Het kan je sterker dan sterk laten voelen, on top of the world.  

quote veranderingen

Oké, let’s get personal. De reden dat ik deze column schrijf is omdat er een aantal, leuke, veranderingen op het spel staan voor mij.  Twee weken geleden bestond La Même Chose 1 jaar en in dit afgelopen jaar heb ik zoveel leuke mensen ontmoet, nieuwe contacten opgedaan, kennis gemaakt met mooie merken en voor mij het allerbelangrijkste: eindelijk écht bezig geweest met mijn passie en dingen waar ik écht blij van wordt. Ik ontdekte nieuwe talenten en kanten van mezelf. Dit (en nog veel meer) bijelkaar heeft me doen besluiten om een grote stap te nemen en dromen te volgen; ik ga voor mezelf beginnen (*gilt even heel hard*)! Het is nog niet helemaal concreet, ik ben heel druk bezig, maar volgende maand kan ik er meer over vertellen!

Dus…moraal van dit verhaal: volg je hart en doe de dingen die je blij maken. Of het nou om werk, je relatie of wat anders gaat. Hoe eng het ook is, het zal je altijd verder brengen, op wat voor manier dan ook!

Ik ben benieuwd wat jouw ervaringen met veranderingen zijn?!

Keep you posted! Love xx

(Visited 111 times, 1 visits today)

4 Reacties

  1. Wat leuk voor je, congrats! Veranderingen kunnen inderdaad spannend zijn, maar zorgen ook voor positieve nieuwe ervaringen en energie!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*