best gelezen

best gelezen artikelen 2015

Over een paar dagen kunnen we alweer zeggen dat het 2016 is en tot die tijd wordt er door velen flink terug geblikt naar het afgelopen jaar. Ik deel met jou de 10 best gelezen artikelen van de afgelopen tijd op lamemechose.nl! 

1. Party Look Inspiration

Een artikel van december vorig jaar met een hoop inspiratie op het gebied van party looks! Wanneer je nu nog een mooie outfit zoekt voor oud&nieuw kun je hier vast en zeker inspiratie op doen!

2. Hello Autumn by JC Sophie 

best gelezen JC Sophie

Dit artikel stond in het teken van de mooie najaars collectie van JC Sophie. Mijn favoriete kleur zit in deze collectie, namelijk nude. Ook had ik twee prachtige meiden voor mijn camera staan dus het shooten van de gave outfits was een feestje!

3. Wollen Mutsjes van Tabartz

Ondanks dat het nog niet super koud is kunnen kids altijd wel een lekkere muts gebruiken. Bij de webshop tabartz.nl kun je deze handgemaakte mutsjes vinden en ik zette mijn favoriete items op de foto.

4. Prints Charming

best gelezen 2015

Onlangs maakte ik kennis met de super gave webshop prints-charming. Leuke en betaalbare woondecoratie, kaarten, posters en muurstickers, allemaal in zwart-wit. I Love it en ik laat een aantal mooie items zien en de manier waarop ik deze in mijn interieur heb verwerkt!

5. Foute Kersttrui | Dè trend met kerst

Dat de kersttrui een trend is en was blijkt wel aangezien dit artikel in de top 10  van best gelezen artikelen staat! Ik selecteerde een aantal foute (en minder foute) kersttruien voor je.

6. Fall Faves

best gelezen fall faves

In deze blog staan mijn favoriete herfst outfits en items van vorig jaar centraal. Wanneer ik het nu terug lees zijn het allemaal nog steeds favorieten die ik ook daadwerkelijk nog steeds draag! (zeker met dit herfstachtige-winterweer).

7. Kinderkamer inspiratie; de kamer van Mees

Inspiratie nodig voor een baby jongenskamer? Ik geef je een kijkje in de kamer van Mees op dat moment.

8. Welkom bij lamemechose.nl

Ik was zo trots op het feit dat ik voor mezelf begonnen was en dat mijn wordpress site was omgezet naar een eigen domeinnaam! In dit artikel vertel ik over de naamsverandering en wat ik allemaal ga doen als zzp’er.

9. Sieradenlabel Claudia V

best gelezen sieraden claudia V

Ook een nieuwe ontdekking van afgelopen jaar: sieradenlabel Claudia V. Mooie, betaalbare sieraden van goede kwaliteit. In dit artikel laat ik je mijn favorieten van deze collectie zien.

10. DIY: een oude tafel opknappen 

Afgelopen zomer hebben we een oude, ronde eikenhouten tafel opgeknapt en wit geschilderd. Een leuke DIY! Ik vertel je in dit artikel hoe we dit hebben gedaan en laat je het eindresultaat zien.

 

(Visited 75 times, 1 visits today)