kleine tatoeages

Mijn tattoo. Van alle kleine tatoeages vond ik deze 2,5 jaar geleden het meest inspirerend en toepasselijk.

Het is nu ongeveer 2,5 jaar geleden dat ik mijn eerste tatoeage liet zetten. Ik deed dit toen naar aanleiding van een vervelende periode en als start van een soort van nieuw “begin.” Ik ben tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met mijn kleine tatoeage op mijn pols en denk stiekem soms aan het zetten van tweede. Ik laat je vandaag de 16 mooiste kleine tatoeages zien die ik vond tijdens mijn zoektocht! 

Toen ik 2,5 jaar geleden besloot om een tatoeage te zetten wilde ik dit niet zomaar. Ik wilde mezelf iets cadeau doen waar ik dagelijks blij van zou worden en met een bepaalde boodschap voor mezelf. Het hartje wat ik liet zetten op de binnenkant van mijn pols staat o.a. voor het volgen van mijn hart.

Ondanks dat het eigenlijk een hele standaard tattoo is word ik er inderdaad nog iedere dag blij van en herinnert het me daadwerkelijk aan die boodschap die eraan verbonden is. Dit vind ik erg mooi!

Ik hoorde weleens om me heen dat wanneer je eenmaal een tatoeage hebt gezet dit een soort verslavend kan zijn. Dit geloofde ik in eerste instantie niet maar ik merk nu aan mezelf dat ik er stiekem regelmatig aan denk om er nog een te laten zetten. Ik wil absoluut niet mijn hele lichaam vol maar nog een kleine tatoeage erbij lijkt me toch wel leuk…..

16x de mooiste kleine tatoeages

kleine tatoeages inspiratie

Ik ben er nog niet uit of ik het echt ga doen, wat ik dan zou willen en vooral ook nog niet op welke plek. Zoiets gaat niet over 1 nacht ijs en heeft altijd een beetje tijd nodig. Maar de zoektocht alleen al naar iets moois vind ik al leuk!

Welke van bovenstaande kleine tatoeages vind jij mooi of wat zou jij graag ooit nog eens willen laten zetten? Let me know! 

 

Bron afbeeldingen: Pinterest 

(Visited 102 times, 1 visits today)