zwarte sneaker

De zwarte sneaker valt onder dé schoenen trend van deze winter!

Al een hele tijd zijn we massaal fan van de witte sneaker. Want comfortabel, gemakkelijk en met alles te combineren: daar houden wij van! Deze winter mag je je witte sneakers verruilen voor de schoen die langzaam zijn intrede doet, de zwarte sneaker! De volledig zwarte sportschoen gaat een geduchte concurrent worden van de witte sneaker. Ik vind het leuk! Hoe je deze schoen het beste draagt? Ik laat het je zien! 

Zwarte sneakers zijn leuk! Zeker in de winter vind ik het ook een beter passende schoen dan de witte sneaker. Naast mijn favoriete witte Adidas Stan Smiths, kocht ik 2 jaar geleden de zwarte Nike air max Thea. En eerlijk is eerlijk, ik draag ze voornamelijk in het najaar. 

Zwarte sneakers zijn perfect te combineren onder een winters wollen jurkje of onder een kokerrok. Maar ook onder je favoriete zwarte jeans of leren broek in combinatie met een lange wollen jas, misstaan ze niet. Vind je blote enkels in de winter wat fris? Draag dan bijvoorbeeld een glitter sokje in je sneakers. Zwarte sneakers kunnen zowel casual als wat netter gedragen worden. Wees niet bang dat je ze niet naar je werk kunt dragen, als je ze wat netter combineert kan het juist! 

De zwarte sneaker: how to wear it

zwarte sneaker

Where to shop 

zwarte sneakers

bron: zalando.nl

Merken als Adidas, Nike, Reebok, Puma, Nubbik, New Balance en Vans hebben allemaal zwarte sneakers in hun collectie op dit moment. Ga bijvoorbeeld voor de old school Vans, de Adidas Gazelle (deze staan momenteel op mijn wishlist!) of de suède Puma Future is Female. 

Wat vind jij van de zwarte sneaker? Ga jij je witte paar omruilen voor een all black paar?! En hoe combineer jij sneakers het liefst?

 

Bron afbeeldingen: Pinterst 

(Visited 38 times, 1 visits today)