LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

Trend | Strijk Patches zijn hip!

strijk patches bij kiki

De leuke strijk patches van Bij Kiki

Een trend voor aankomend seizoen zijn patches die je strijkt op je kleding of accessoires. Een hele leuke en eenvoudige manier om basics op te leuken op je eigen manier! Ik deed dit met een aantal items van mijn zoontje en van mezelf met de super leuke patches van Bij Kiki. 

trend patches on jeans

Bij de grootste fashionbloggers zoals bijvoorbeeld Chiara Ferragni was het al te zien: strijk emblemen op voornamelijk denim items. Streek je moeder vroeger een plaatje op je kapotte spijkerbroek, aankomend seizoen zijn de patches juist bedoeld voor het customizen van je outfit!

De patches zijn dus tegenwoordig niet alleen meer voor kinderen bedoeld maar ook voor volwassenen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Strijk een verzameling applicaties op een denim jack of kies juist voor eenvoud en laat 1 patch de eyecatcher van je outfit zijn.

strijk patches van Bij Kiki

Op de modefabriek maakte ik kennis met Kiki Poulisse van Bij Kiki. Kiki is concept stylist en ontwerper voor verschillende retailbedrijven. Dit seizoen introduceert ze 20 nieuwe strijkapplicaties waar ik meteen verliefd op was. Ik vind het super leuk om mijn eigen items een persoonlijk tintje te geven met dit soort patches.

strijk patches

Het aanbrengen van de patches werkt vrij eenvoudig. Je zet het strijkijzer op de hoogste stand, legt een dunne theedoek over de applicatie en houdt vervolgens het strijkijzer 35-45 seconden op de patch.

Patches op kleding en stoffen tas

Het leuke is dat je de emblemen voor diverse items kunt gebruiken. Zo kun je het aanbrengen op een simpel notitieboek, een stoffen tas of op een kledingstuk. Mijn zoontje van 2,5 vond de raket fantastisch dus deze streek ik voor hem op een basic trui.

cactus patches op notitieboek

Patches Bij Kiki

In de webshop van Bij Kiki  zijn de verschillende patches te koop voor € 7.95 per stuk. Je vindt er ook een hele leuke baby- en kidscollectie met mooie prints en applicaties, andere DIY items en gave cadeautjes.

Wat vind jij van de strijkapplicaties en van deze trend? Let me know!

(Visited 3.067 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*