kersttrui

“I licked it so it’s mine!” Een kersttrui uit de nieuwe collectie van ModeMusthaves!

Jongens, de comfy kersttrui mag weer uit de kast getrokken worden! Over een paar weken is het weer foute kersttruiendag en in aanloop naar de kerst (en met kerst zelf!) is het toch gewoon leuk om zo’n trui te dragen? Ik zocht de leukste kersttruien van dit jaar voor je op! 

Vorig jaar schreef ik er ook al een artikel over; de kersttrui was toen al de trend met kerst en deze trend zet zich gewoon voort. Op de derde vrijdag van december is het traditiegetrouw tijd voor de foute kersttruiendag. Dus noteer bij deze even vrijdag 16 december in je agenda! Maar ook voor en na deze dag blijft de foute kersttrui leuk! Je shopt de truien tegenwoordig bijna overal maar die van H&M en ModeMusthaves zijn altijd mijn favorieten. 

ModeMusthaves lanceert ook dit jaar weer haar nieuwe foute kersttrui collectie in samenwerking met Fashionchick. Vorig jaar stonden deze kwalitatief goede truien truien al in mijn blog en ook dit jaar kunnen ze niet ontbreken! In de collectie zitten dit keer 3 truien voor ‘haar’ en 1 voor ‘hem.’ De truien hebben leuke quotes, kerstman of elf afbeelding en illustraties van Amanda van Effrink. Dus ook samen met je vriend kun je je hullen in een comfy kerst sweater! 

Kersttrui 9 x fout! 

foute kersttrui

I’m not a chicken trui H&M / Kerstman sweater ModeMustHaves / You had me at ho ho ho sweater H&M / As long as I have wine christmas will be fine ModeMusthaves / Gebreide kerstman trui H&M / I licked it so it’s mine ModeMustHaves / Pinguins trui H&M / Zuurstokken sweater H&M / #Elfie sweater ModeMusthaves 

Welke vind jij het leukst en ben je van plan om in kersttrui aan het kerstdiner te zitten dit jaar?!

(Visited 11 times, 1 visits today)