plissérok

De plissérok is super geschikt voor de feestdagen!

Je hebt hem vast al in de winkels zien hangen: de plissérok! In het voorjaar maakte deze trend langzaam haar intrede en ook in het najaar zet deze rustig door. Leuk, want deze rok is perfect voor het najaar en voor de feestdagen. Hoe je de plissérok combineert laat ik je zien in een nieuwe trend inspiratie blog! 

Als je mijn blog vaker leest dan weet je wellicht wel dat ik van veelzijdige items houdt die je op allerlei manieren kunt stylen. Eigenlijk zijn het bijna basics te noemen die geschikt zijn voor diverse gelegenheden, afhankelijk hoe je het kledingstuk combineert.

De plooirok is zo’n voorbeeld van een kledingstuk die je zowel kunt “downgraden” als “upgraden.” De rok is eigenlijk een heel klassiek item die dit jaar weer in een heel nieuw jasje is gestoken. Je ziet de rok momenteel veel in metallic uitvoering maar ook in leer of zijdeachtige glansstoffen. Deze stoffen zorgen voor een feestelijke uitstraling wat ervoor zorgt dat het super geschikt is voor de feestdagen!

Qua lengte zie je de rok tot net iets over de knie of midi lengte, oftewel halflang. Wil je de rok upgraden draag hem dan met een pump, een open schoentje en een mooie subtiele top van een dunne stof. Wil je de plissérok wat stoerder maken combineer hem dan met een (wollen) trui, een stoer (band)shirt, bikerjack, boots, vederschoentje, enkellaarsjes of sneakers.

Plissérok: how to wear it

plissé rok

Where to shop

De Zara zou de Zara niet zijn als het ook niet dit item overvloedig in de collectie zou hebben. Succes gegarandeerd wanneer je daar opzoek gaat naar deze rok! Maar ook bij de H&M, topshop, Scotch & Soda, Wehkamp en Zalando kun je je hart ophalen wanneer je graag een plissérok wilt toevoegen aan je najaarsgarderobe! 

Wat vind jij van deze trend? 

 

Bron afbeeldingen: Pinterest

(Visited 10 times, 1 visits today)