gestreepte blouse

Essentieel in je garderobe dit jaar is de gestreepte blouse met volant

Dat gestreepte items een musthave voor je garderobe zijn weten we inmiddels wel. Een gestreepte top is inmiddels een ultieme klassieker die never out of style raakt! Dit jaar ga je strepen vooral terug zien in de blouse.Heb je ’s ochtends geen idee wat je aan moet? Vanaf nu is de keus sneller gemaakt! 

De blouse of het overhemd is een item die werkelijk altijd goed is en echt altijd kan. Je kunt de blouse naar iedere gelegenheid dragen en in een paar simpele stappen tover je je blouse om van casual tot zakelijk. 

Je draagt de gestreepte blouse met een jeans, leren broek, een short, (koker)rok, pantalon of culotte. Gecombineerd met sneakers, loafers, hakken, een slipper of mannenschoen, het kan allemaal! Een gestreepte blouse is daarom een onmisbaar item dit jaar. Vind je alleen een blouse nu nog te koud? Draag hem onder een trui of sweater, laat hem er nonchalant onder uit piepen en laat een stukje van de mouwen zien!

Dit jaar zul je de gestreepte blouse veel zien met volant, strikken, klokmouwen of trompetmouwen. Vorig zomerseizoen was de off the shoulder blouse of de cold shoulder blouse al veel te zien en ook dit jaar zet dit door. 

17x de gestreepte blouse 

gestreepte blouse

Gaat dit een item zijn wat in jouw garderobe komt of heb je er al één in je bezit? 

 

Bron afbeeldingen: Pinterest 

(Visited 9 times, 1 visits today)