blazer zwanger

Een blazer is een musthave item wanneer je zwanger bent!

Wat is dat toch met zwangerschapskleding? Ik vind maar weinig écht leuke dingen die ik nu graag zou willen dragen. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk nog mijn eigen kleding te dragen of te shoppen in de ‘normale’ winkels. Er is één outfit die ik, nu ik zwanger ben, ideaal vind en waarvan een aantal items makkelijk te shoppen zijn op de gewone damesafdeling

Op broeken en jeans na kan ik gelukkig nog veel van uit mijn eigen garderobe aan. Natuurlijk kriebelt het wel regelmatig en wil ik graag iets nieuws, wat niet altijd even makkelijk is. Gelukkig is er een stijl die gemakkelijk te shoppen is, zowel casual als wat netter gedragen kan worden en mooi staat bij mijn steeds groter groeiende buik. Ik heb het over de combinatie blazer (liefst met printje), t-shirt en jeans.

blazer zwanger

Bron: @lizetgreve en Pinterest

Een blazer is altijd handig, zeker nu we weer richting voorjaar gaan. In plaats van een blazer kun je uiteraard ook kiezen voor een spijkerjasje met bijvoorbeeld patches er op, een bomberjack of vest. De verschillende laagjes maken je outfit spannend, zeker wanneer je kiest voor (contrasterende) opvallende printjes! Wordt een jeans in de zomer te warm dan kun je een colbert of jasje ook perfect over een jurkje dragen. En ook niet onbelangrijk: op de broeken na kun je de items wellicht ook nog na je zwangerschap dragen!

Geïnspireerd door styliste Lizet Greve draag ik deze combinatie nu regelmatig. Ik ben inmiddels wel toe aan wat nieuwe jasjes en zocht online alvast naar wat inspiratie!

7x inspiratie voor de blazer of het jasje

blazer zwanger

vlnr: roze blazer Anecdote / Luipaardprint Alix the Label / Soepvallend light kakhi jasje Esprit / Spijkerjasje met patches Esprit / Glanzend bomberjack oud roze Maison Scotch / Krijtstreep blazer navy Esprit / Gestreepte blazer zwart-rood-wit Amatør

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Esprit

(Visited 3 times, 1 visits today)