LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

Casual outfit: zwart wit gestreept vest en jeans

gestreept vest styled by amalou

Casual outfit met een gestreept vest

Streepjes items zijn fijn; het kan namelijk altijd, met alles. Dat ik hier fan van ben is algemeen bekend en dat strepen een enorme trend zijn dit jaar wist je misschien ook al. Toen ik dit zwart witte vest in de nieuwe spring/summer collectie van Styled by Amalou zag was ik meteen verliefd. Wat een heerlijk vest! Kijk mee hoe ik mijn eerste nieuwe lente item combineerde!

In een artikel wat ik eerder over de streepjes trend schreef, lees en zie je terug dat we deze lente en zomer zowel verticale als horizontale strepen kunnen dragen. Ook zien we niet alleen meer de dunne, klassieke Bretonse streep; dikke strepen in allerlei kleuren of een mix van dunne en dikke streepjes mogen ook aankomend seizoen!

Horizontaal en verticaal gestreept

Dit gestreepte vest van Styled by Amalou sluit wat dat betreft goed aan op deze trend. Horizontale en verticale strepen wisselen elkaar af en geven het vest een leuk detail wat het net iets speelser maakt.

zwart wit gestreept vest styled by amalou

Een gestreept vest kun je heel goed combineren met jeans. Ik koos ervoor om jeans op jeans te dragen; een dunne spijkerblouse in combinatie met een destroyed boyfriend jeans. Wanneer je spijker items kiest die net iets anders zijn van kleur dan kun je deze heel goed met elkaar dragen. De zwarte details van het vest, de hoed en de schoenen maken de outfit compleet.

zwart wit gestreept vest amalou

Het verticale streepje op de zak zorgt voor een leuk en speels detail. De mouwtjes tot aan je elleboog zorgen ervoor dat dit vest uitermate geschikt is voor aankomend lente en zomer seizoen.

zwat wit gestreept vest outfit

Perfecte casual outfit voor naar je werk of een dagje shoppen!

Print op Print

gestreept vest amalou

Verschillende prints kun je heel goed met elkaar combineren en deze trend zie je ook veel dit jaar. Ga bijvoorbeeld voor streepjes in combinatie met een luipaard printje zoals ik hier deed. Maar ook een ruitje samen met een streepje kan heel leuk zijn!

gestreept vest outfit

gestreept vest outfit amalou

De grove leren tas past goed bij deze outfit die stoer en casual is.

Outfit details: Gestreept vest Styled by Amalou / Boyfriend jeans, Spijkerblouse en hoed H&M / Brogues My little shoe shop / Leren tas Amsterdam Cowboys / Sieraden Claudia V / Horloge Marc Jacobs / Sjaal Primark

Het vest en andere leuke items voor aankomend seizoen vind je in de webshop van styledbyamalou.nl. Op de blog en op instagram vind je regelmatig outfit inspiratie met de items uit de webshop. Super leuk!

(Visited 206 times, 1 visits today)

2 Reacties

  1. Wow, wat een supermooie foto’s Jorinde!! Thanks!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*