LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

Casual outfit zonder zwangerschapskleding!

casual outfit zwanger

Casual outfit zonder zwangerschapskleding te dragen!

Ik schreef er al eerder over; zwangerschapskleding blijf ik een dingetje vinden. Vaak vind ik het suf, truttig of heel duur. Ik vind het zonde om bakken met geld te investeren in een zwangerschapsgarderobe terwijl ik weet dat dit mijn laatste zwangerschap zal zijn. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk nog te shoppen uit de normale collecties. Onlangs shopte ik een comfy maar toch leuke outfit bij de winkel Co & Co in Breda. Vandaag laat ik je zien dat zwangerschapskleding dus echt niet altijd nodig is! 

CO&CO is een bekende winkel in het centrum van Breda, gelegen in de gezellige Veemarktstraat. De winkel heeft een heel gevarieerd aanbod aan merken. Je kunt hier terecht voor o.a. merken als Goose Craft, YAYA, Sendra, Circle of Trust en 2ndOne. Naast kleding verkoopt CO&CO tevens accessoires, sieraden en sinds een tijdje ook de leukste, betaalbare interieur items. Omdat het aanbod zo divers is, is het bijna moeilijk om niet met iets leuks de winkel uit te lopen. Absoluut dus een aanrader om even een kijkje te nemen wanneer je in Breda bent! 

Casual outfit 

De outfit die ik shopte bij CO&CO bestaat uit een comfortabele joggingbroek van 2ndOne en een okergele fijn gebreide trui van YAYA. Beide zijn het items die je op het moment veel ziet. De sportieve trend waarbij je op een doordeweekse dag gewoon een jogging/trainingsbroek naar je werk kunt dragen, is ook dit seizoen nog steeds aanwezig. Het leuke aan mijn broek is dat het nauwelijks opvalt dat het een joggingbroek is door o.a. de licht glanzende coating die de broek heeft. Daarnaast is de broek leuk te combineren met sneakers maar ook met bijvoorbeeld brogues of een sandaaltje.

Geel één van trendkleuren dit seizoen

De trui van Yaya is uitgevoerd in één van de trendkleuren die je nu veel ziet en is een fijn item voor de lente door de dun gebreide textuur. De trui heeft achterop een leuk detail door de band waardoor je een stukje van je bovenrug ziet. 

Deze casual outfit is fijn doordat de broek heerlijk zit. Door de iets bredere band bovenaan ondersteunt hij toch net een beetje mijn buik maar het zit niet te strak. De trui is soepel waardoor hij mooi om mijn buik valt en ik hem voorlopig nog kan dragen. Deze outfit is overigens ook perfect voor de periode na je bevalling!

 casual outfit zwanger

casual outfit zwanger

casual outfit zwanger

casual outfit zwanger

casual outfit zwanger

casual outfit zwanger

casual outfit zwanger

casual outfit zwanger

Shop the look: Broek 2ndOne / Trui YAYA / Tas Tannery Leather, allen verkrijgbaar bij CO&CO.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CO&CO Breda. 

(Visited 7 times, 1 visits today)

2 Reacties

  1. Wat een toffe outfit! Heb sinds kort ook deze winkel ontdekt en ze hebben er inderdaad hele gave kleding! Mag ik vragen welke locatie deze foto’s zijn gemaakt? Ik ga binnenkort trouwen en vind deze locatie echt gaaf.

    • LaMêmeChose

      4 april 2017 at 14:42

      Hi Vera! Leuk dat je de winkel ook hebt ontdekt! De locatie waar de foto’s zijn gemaakt is bij het vlonderpad in het Mastbos in Breda! (als je het even opzoekt op google dan vind je waar het precies is) Super mooi en inderdaad perfect voor trouwfoto’s! Ik wens je een mooie bruiloft!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*