Contact La Même Chose

Jorinde van ’t Zelfde – Founder & Owner La Même Chose (LMC)

De naam La Même Chose is ontstaan doordat ik graag iets met mijn bijzondere achternaam wilde doen. La Même Chose is de prachtige franse vertaling hiervan (en bijkomend feitje: ik ben dol op Frankrijk en de geweldige stijl van de parisiennes!).

Ik heb een enorme passie op het gebied van lifestyle, beauty en fashion en dit zijn dan ook de onderwerpen die je terug vindt op mijn persoonlijke blog. Mijn doel is om mensen te inspireren in de breedste zin van het woord. Daarnaast houdt La Même Chose zich sinds November 2015 ook bezig met een aantal andere dingen, namelijk:

  • Gastbloggen
  • Content management
  • Social Media marketing

“Social Media en bloggen is één van de nieuwste manieren om met de klant in contact te komen!”

Bovenstaande onderdelen zijn allen gericht op het bedrijfsleven. Social Media is geen hype meer maar een onderdeel van de maatschappij. Samen met het bloggen is het tevens één van de nieuwste methodes om met de klant in contact te komen.

Contact

Wil je samenwerken om aandacht te genereren voor je merk of bedrijf? Ben je opzoek naar iemand die jouw bedrijf kan voorzien van unieke content? Zit je te springen om een social media addict die samen met jou opzoek gaat naar een goede social media strategie? Heb je vragen, opmerkingen of feedback? Dat kan! Neem contact op via onderstaand adres:

E-mail: jorinde@lamemechose.nl

FOLLOW ME ON:

Facebook / Instagram / Pinterest

 

KvK: 64481468

(Visited 497 times, 1 visits today)