Midair Become Organic

Mádara Become Organic

Mádara is een natuurlijk verzorgingsmerk die voor zowel gezichts-, haar en lichaamsverzorging een tal van producten heeft ontwikkeld op natuurlijke basis. Tenminste 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong! Er is nu een nieuwe lijn, Mádara Become Organic, die speciaal ontwikkeld is voor mensen die graag eens kennis willen maken met Organic Skincare én met dit mooie merk. Ik review deze producten vandaag voor je. 

Ik mocht de afgelopen weken kennis maken met dit natuurlijke merk wat helemaal nieuw voor mij was. Het mooie merk heeft nu probeerverpakkingen om de overstap naar natuurlijke huidverzorging makkelijker te maken. “De productlijn is ontwikkeld op basis van reacties van klanten. Veel mensen willen graag iets nieuws proberen, maar zijn bang dat het niet werkt voor hun huid,” aldus de oprichtster en productontwikkelaar. Ik ontving een set met daarin drie bestselling reinigingsproducten en een gekleurde dagcréme. Ik laat je vandaag zien wat mijn ervaring is met deze producten.

Mádara Become Organic Bestselling products

Mádara become organic bestselling products

Allereerst werd ik helemaal blij bij de aanblik van de ontzettend mooi vormgegeven verpakkingen. Wauw! De tekeningen op de verpakking geven de ingrediënten weer die de “feed your skin” filosofie representeren.

De set bevat een fullsize (150 ml) Purifying Foam en een travelformaat (25 ml) regenerating nightcream en deep moisture fluid. Alle producten zijn geschikt voor een normale tot gecombineerde huid. Een super fijne set om goed te kunnen testen of de producten je bevallen.

Mádara become organic day and night cream

De dag- en nachtcrème zitten in een tube met draaidop. Achter op de tubes staat beschreven wat de crèmes doen voor je huid en hoe je het moet gebruiken.

De deep moisture fluid, oftewel de dagcréme, is bedoeld voor intensieve hydratatie. Het versterkt het vochtgehalte van de huid en houdt dit de gehele dag op peil. Daarnaast brengt de crème een balans in de vette en droge onderdelen van je huid.  In de crème zit onder andere Baltische framboos wat voor verkwikking zorgt en rode-klaver-extracten.

Ik vind de deep moisture fluid erg prettig in gebruik. De geur is heerlijk en inderdaad heel fris en verkwikkend. De crème smeert makkelijk uit en je hebt maar heel weinig nodig van het product. Na gebruik voelt mijn huid gedurende de dag zacht, gevoed en verzorgd aan.

’s Avonds gebruik ik na mijn reiniging de regenerating nightcream. Deze crème stimuleert celvernieuwing en draagt bij aan de vertraging van het verouderingsproces. Beschadigde huid wordt gerepareerd, gehydrateerd en gevoed mede door de natuurlijke vitamines, mineralen en anti-oxidanten.

Ook deze crème vind ik erg fijn. Je merkt dat het een wat dikkere substantie is dan de dagcrème maar dit brengt evengoed gemakkelijk aan. Ik heb daadwerkelijk het idee na gebruik dat mijn huid goed voorbereid de nacht in gaat. Ook de regenerating nightcream heeft dezelfde lekkere frisse geur.

Mádara become organic foam

In de set vind je ook een reiniger, namelijk de Purifying Foam. Deze reiniger bevat essentiële oliën die de huid van je gezicht diep reinigen en make-up en vuil verwijderen.

De reiniger zit in een pompflacon en is handig in gebruik. Aan twee pompjes heb ik eigenlijk al genoeg om mijn huid goed te reinigen. Ik gebruik de Foam nu twee keer per dag en het schuim voelt heel zacht en fijn aan op mijn huid. Na gebruik voelt mijn gezicht niet droog of strak aan. Het is dus duidelijk een hele milde reiniger.

Mádara become organic

Hier zie je goed het verschil tussen de dag- en nachtcrème. De dagcrème (foto 1) is duidelijk een luchtigere en iets meer vloeibare substantie dan de nachtcrème. Op de laatste foto zie je het luchtige schuim van de Purifying Foam.

De totale set kost €18,00.

Mádara Become Organic Tinting Fluid

Mádara become organic tinting fluid

Ook ontving ik de Become Organic Tinting Fluid van Mádara in de kleur Rose Beige. Wederom in een prachtige verpakking met daarop een mooie roos.

De Tinting Fluid is verkrijgbaar in twee tinten en is geschikt voor alle huidtypes. Dit product zorgt ervoor dat je huid egaal en verzorgd word én geeft een zacht kleurtje aan je gezicht. Rozenbottelextract en natuurlijke pigmenten hydrateren en pigmenteren de huid onmiddelijk en geven je huid een frisse en stralende gloed. Deze fluids zijn een lichter alternatief voor foundation en waren al lang voordat de BB, CC en DD crèmes in opkomst kwamen al populair.

Mádara become organic tinting fluid ingredients

De fluids bestaan 100% uit natuurlijke essentiële oliën waarvan 15% afkomstig is van biologische teelt. Ze bevatten o.a. geen parabenen.

Wat een ontzettend fijne getinte crème is dit! De tint past mooi bij de kleur van mijn huid en geeft inderdaad direct een heel stralend effect. Echt dekkend is de fluid niet maar dat is ook niet de bedoeling bij dit soort producten. De fluid zit een pompflacon wat erg makkelijk werkt en doseert. Tevens is het een handig formaatje om mee te nemen. De crème ruikt ook daadwerkelijk vrij sterk naar rozen en bloemen. Lekker!

Mádara become organic tinting fluid look

Op bovenstaande foto heb ik een dagelijkse look gemaakt met de deep moisture fluid als basis dagcrème, een primer en daar over heen de Tinting Fluid in Rose Beige. Verder heb ik mijn gebruikelijke blush en highlighter gebruikt en als laatste stap een fixing spray. Ik vind het effect persoonlijk erg mooi en mijn huid ziet er echt heel egaal uit!

De Tinting Fluid bevat 15 ml en kost €9,95. Het product is ook verkrijgbaar in de tint golden beige.

Ik ben echt super enthousiast over dit merk en erg tevreden over de werking van de producten. Tevens vind ik het een goed initiatief dat er een lijn is ontwikkeld om mensen kennis te laten maken met natuurlijke huidverzorging. Absoluut een aanrader wat mij betreft!

De producten van Mádara Become Organic zijn online verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast zijn de producten verkrijgbaar bij verschillende drogisten, natuur- en gezondheidwinkels. Handig om te weten; ook voor de verzorging van baby’s en kinderen zijn er producten verkrijgbaar. Op de website kun je zien waar voor jou het dichtstbijzijnde verkooppunt is.

(Visited 217 times, 1 visits today)