Lash hero mascara the bodyshop

Nieuw: lash hero mascara van The Bodyshop voor wimpers met volume, lengte en extra verzorging!

De zoektocht naar de perfecte mascara is soms net als een zoektocht naar de perfecte spijkerbroek. Ik heb een aantal favorieten op dit gebied maar ben ook altijd benieuwd naar nieuwe merken en nieuwe collecties. Zit er weer iets tussen wat nóg beter is?! Ik gebruik nu al een tijdje de nieuwe Lash hero mascara van The Bodyshop en vertel je vandaag wat ik er van vind.

De nieuwe Lash hero mascara van The Bodyshop is een mascara die valt onder de zogenaamde multi-tasking make-up, aldus The Bodyshop. Naast het feit dat deze mascara zorgt voor volume en verlenging bevat het ook nog eens hele verzorgende bestanddelen. We vergeten soms namelijk dat onze wimpers net zoveel zorg en aandacht nodig hebben als ons haar. 

Dagelijks gebruik van mascara kan schade aanrichten en daarom is het eigenlijk zo belangrijk om een mascara te gebruiken die je wimpers verzorgd. De bestanddelen in de Lash hero mascara die hiervoor zorgen zijn een mix van zwarte-roos extract en Community Trade-shea boter. Daarnaast is de mascara verreikt met minerale pigmenten. 

De lash hero mascara kost €15,50 en is verkrijgbaar in 2 kleuren: Madagascar Black Onyx en Baltic dark amber. De mascara is uitermate geschikt voor gevoelige ogen.

Lash hero mascara the bodyshop

De nieuwe mascara van The Bodyshop ziet er zo op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit. De verpakking is vrij standaard maar voldoet verder prima. Het borsteltje heeft op elkaar gepakte haren waardoor het mogelijk is om de optimale hoeveelheid te gebruiken, elke keer wanneer je de mascara aanbrengt. Daarnaast zorgt het borsteltje voor goed gesepareerde wimperhaartjes en geeft het geen klontjes. 

Lash hero mascara the bodyshop

Ik heb zelf de kleur Madagascar Black Onyx. Een mooie donkere zwarte kleur. Dankzij het borsteltje kan ik overal goed bij en kan ik de mascara netjes aanbrengen. Ik heb inderdaad geen last van klontjes en mijn wimperharen worden mooi gescheiden. Opvallend vind ik dat het mijn wimpers zichtbaar ‘voller’ maakt. Mooi!

Lash hero mascara the bodyshop

Het mooiste effect krijg ik wanneer ik een paar laagjes van de mascara aanbreng. Tip: breng een laagje mascara aan en wacht heel even voordat je het volgende laagje aanbrengt. Dit werkt beter dan wanneer je in een keer meerdere laagjes aanbrengt. Dit geldt overigens voor alle mascara’s! 

Lash hero mascara the bodyshop

Echt extreme lengte vind ik dat de mascara niet geeft. Hij werkt gewoon erg prettig en geeft een mooi en vol effect. Een pluspunt vind ik tevens dat mijn wimpers zacht aan blijven voelen ondanks een aantal aangebrachte laagjes. Aanrader mocht je naar een mascara op zoek zijn wanneer je last hebt van gevoelige ogen en mooie gesepareerde, volle wimpers wilt! 

De mascara is vanaf maart verkrijgbaar in de winkels van The Bodyshop en op de website. 

 

Dit artikel is gesponsord, d.w.z. dat ik de producten gekregen heb.

(Visited 4 times, 1 visits today)