Estée Lauder DayWear Sheer tint release review

Estée Lauder DayWear Sheer tint release: perfect voor een zomerse dag!

Namens het tijdschrift Glamour ben ik ambassadrice van het beautymerk Estée Lauder en test ik maandelijks mooie producten. Deze maand is dat de DayWear Sheer Tint Release met SPF 15, een getinte huidbeschermer. Ik vertel je wat ik van dit product vind! 

Afgelopen week mochten we al uitgebreid proeven van de zomer en hebben we heerlijke zonnige dagen gehad. Waarschijnlijk ben jij er, net als ik, lekker op uit getrokken en heb je genoten van het mooie weer.

Moisturizer met SPF

Vroeger besteedde ik weinig aandacht aan zonbescherming en was mijn doel vooral zo bruin mogelijk worden! Tegenwoordig is dit geheel anders en gebruik ik dagelijks crème met SPF om mijn gezicht te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Ik vind het vaak lastig om een product met SPF te vinden wat aangenaam is voor mijn gezicht, waar ik geen pukkeltjes van krijg en wat ook nog eens een mooi effect geeft. Niet alles is hier namelijk geschikt voor. Misschien herken je dit probleem zelf ook wel. Ik heb de DayWear Sheer Tint Release van Estée Lauder nu ruim een week gebruikt en ik kan zeggen dat ik enorm blij ben met dit product!

Estée Lauder DayWear Sheer tint release

De lichtgewichte substantie verandert in een mooie, gebruinde tint en een egale uitstraling (op mijn hand iets meer aangebracht zodat je het verschil goed kunt zien)

De moisturizer bevat onder andere anti-oxidanten die helpen om je huid gezond te houden en om een jeugdige uitstraling te behouden. Het product is heel licht van substantie en geschikt voor ieder huidtype.

Hoe ik het gebruik

Deze getinte moisturizer heeft alles wat ik zoek in een dagcrème met SPF. Het biedt goede bescherming, verzorgd, trekt snel in, het voelt niet vet aan op mijn gezicht omdat het olievrij en een hele lichte substantie is, het geeft me een gezonde uitstraling met een mooie glow, ik krijg er geen pukkeltjes van, het geeft de perfecte tint en het is een goede basis voor mijn make-up! Tevens gaat deze crème vroegtijdige huidveroudering tegen wat een fijne bijkomstigheid is. Daarnaast is de geur ook nog eens heerlijk, het product ruikt heel fris naar komkommer.

Ik breng iedere ochtend een kleine hoeveelheid van de moisturizer aan over mijn normale dagcrème. Ik doe dit met mijn foundation kwast zodat ik het product goed en egaal kan in blenden. Het product is niet enorm dekkend (wat je ook niet kan verwachten van een getinte moisturizer) en kleine oneffenheden stip ik hier en daar wat aan met een concealer. Hierna doe ik de rest van mijn gewone make-up routine en ben ik klaar voor de dag!

Everyday look met de Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release

Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release review

De DayWear Sheer Tint Release na 7 uur dragen

Ik vind het resultaat erg mooi! Normaal gebruik ik het liefst een goed dekkende foundation maar ik vind het effect van de DayWear Sheer Tint Release zo mooi dat ik mijn foundation helemaal niet mis. Ik hou van de glowy uitstraling en de mooie tint die het product geeft. Het product blijft daarnaast de gehele dag goed zitten. Ook niet onbelangrijk is dat SPF bescherming goed werkt en ik niet ben verbrand in mijn gezicht de afgelopen dagen.

Op mijn blog kun je meerdere reviews terug lezen van de door mij geteste Estée Lauder producten, onder andere de Pure color Empowered nagellak, een mooie zomerse rode nagellak. Nog meer beelden vind je op mijn Instagram account en onder de #beautyloveresteelauder en #glamourbeautylover!  

Estée Lauder DayWear Sheer Tint Release is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en kost € 30,95 voor een tube van 30 ml, er is ook een verpakking van 50 ml verkrijgbaar.

 

Dit artikel is gesponsord d.w.z. dat ik dit product gekregen heb. 

(Visited 1.562 times, 1 visits today)