paula's choice resist smoothing primer

Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum SPF30

Een primer die een SPF bevat, huidveroudering tegengaat, een serum is én ook nog eens zijn werk goed doet is niet gauw gevonden. Mijn zoektocht naar zo’n primer is inmiddels gestaakt: de Paula’s Choice Smoothing Primer Serum met SPF 30 voldoet aan al mijn eisen en verwachtingen! 

Wat is een primer?

Een primer is bedoeld als basis voor je make-up. Je brengt een primer aan na je dagcrème en voor je foundation en het zorgt er onder andere voor dat je make-up de hele dag blijft zitten. Er bestaan een tal van verschillende primers, ieder cosmeticamerk heeft er wel 1 in haar collectie. Toch is niet iedere primer hetzelfde. Afhankelijk van de bestanddelen die de primer bevat, doet het goed zijn werk of niet. Daarnaast kan je huid gevoelig zijn voor bepaalde primers, bijvoorbeeld wanneer het heel erg veel siliconen bevat. 

Paula’s Choice

De producten van Paula’s Choice zijn een mix van huidherstellende en celcommunicerende ingrediënten en anti-oxidanten. Alle producten zijn weldadig voor de huid en irriteren de huid niet. Paula’s Choice is een merk wat zich vooral ook richt op rimpels, puistjes of een huid die gevoelig is voor rosacea. Naast producten voor huidverzorging heeft het merk tevens cosmetica. 

Mijn huid kan soms nogal onrustig en gevoelig zijn en ik heb regelmatig last van roodheid. Ik heb al een aantal keer een primer gebruikt waarop mijn huid totaal niet goed reageerde. Je begrijpt: nog meer puistjes en roodheid als gevolg (en dat willen we natuurlijk niet)! Ik was dan ook zeker benieuwd naar deze primer, die juist ook zo goed is voor een probleemhuid.

Paula’s Choice Smoothing Primer Serum SPF 30

Paula's Choice Primer

De verpakking van deze primer is praktisch en handzaam. Het zilveren tubetje bevat 30 ml en heeft een klein spuitmondje waarmee je goed kunt doseren. Het uiterlijk van de tube heeft de typische handtekening van Paula’s Choice. Achterop de tube vind je de actieve ingrediënten en de wijze waarop de primer gebruikt moet worden. 

Het eerste pluspunt aan de primer is het feit dat het een redelijk hoge SPF bevat. Ik gebruik het liefst alleen maar huidverzorgingsproducten die een SPF bevatten omdat zonlicht nu eenmaal erg schadelijk voor je huid is. Nu ik zwanger ben is het helemaal van belang dat ik mijn huid dagelijks goed bescherm tegen de zon. Heel fijn dus dat deze primer dit bevat!

De primer is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een mat effect. Het belooft fijne lijntjes en grove poriën te vervagen waardoor je je foundation nog egaler kunt aanbrengen. 

Het resultaat 

Paula's Choice Primer

De primer is een doorzichtige substantie en een hoeveelheid ter grote van een erwt is voldoende voor mijn hele gezicht. Ik voel direct hoe het mijn gezicht super zacht en glad maakt. De primer smeert gemakkelijk uit, wordt goed opgenomen door mijn huid en ik kan vrijwel meteen hierna mijn foundation aanbrengen. Ook dit gaat zonder problemen en mijn foundation ziet er in samenwerking met de primer flawless uit! 

De primer heeft de test doorstaan wat betreft ‘houdbaarheid.’ Mijn make-up blijft de hele dag goed zitten. Daarnaast blijft mijn huid mooi rustig en geeft het geen extra huidproblemen. Kortom: wat een topper is deze primer van Paula’s Choice, ik ben erg enthousiast en tevreden over het product.

Heb jij ook ervaring met de primer of andere producten van Paula’s Choice? Let me know! 

Paula’s Choice Smoothing Serum Primer SPF 30 kost €35,00 en is verkrijgbaar via de website van Paula’s Choice. 

 

Dit artikel is gesponsord, d.w.z dat ik het product gekregen heb.

(Visited 1 times, 1 visits today)