natuurlijke lippenbalsem crazy rumors

Natuurlijke lippenbalsem van Crazy Rumors

Gedurende de wintermaanden kunnen je lippen wel wat extra aandacht gebruiken. Guur weer in combinatie met de centrale verwarming kan ervoor zorgen dat je lippen schraal en droog worden. Het liefst gebruik ik op dit soort momenten een natuurlijke lippenbalsem en die van Crazy Rumors zijn hier perfect voor! 

Crazy Rumors staat voor “Naturally Fun;”  de lippenbalsems zijn gemaakt van de puurste, natuurlijke ingrediënten en hebben ook nog eens heerlijke “smaakjes.” Fijne ingrediënten als o.a. shea butter en jojoba olie zorgen ervoor dat de lippenbalsem 100% natuurlijk, glutenvrij, notenvrij, dierproefvrij en veganistisch is.

Er zijn diverse varianten verkrijgbaar zoals banana, strawberry sherbet en orange ceramische. Ik testte 2 lippenbalsems, namelijk Peppermint Twist en Mocha.

natuurlijke lippenbalsem peppermint twist crazy rumors

Allereerst ziet de verpakking er mooi, strak en opvallend uit. Aan het symbooltje van de pepermunt stok is direct te zien dat het hier om een pepermunt smaakje gaat. Daarnaast is het ook meteen duidelijk dat de lippenbalsem 100% natuurlijk is. De verpakking werkt net als de meeste lippenbalsems met een dopje en je kunt onderaan draaien om de balsem uit of in het hulsje te krijgen.

natuurlijke lippenbalsem peppermint twist ingrediënten

Op de verpakking zijn de 100% natuurlijke ingrediënten te vinden. Zo bevat deze lippenbalsem o.a. macademia zaad olie, olijf olie, shea boter, sojaboon wax, vitamine E en stevia. Dit laatste zorgt voor een lekker smaakje. Alle ingrediënten zorgen ervoor dat je lippen op een natuurlijke manier gehydrateerd worden.

natuurlijke lippenbalsem mocha crazy rumors

De tweede balsem die ik testte is de Mocha variant. Het kopje koffie zegt genoeg denk ik; deze smaakt naar koffie!

natuurlijke lippenbalsem crazy rumors mocha ingrediënten

In deze lippenbalsem zitten ongeveer dezelfde ingrediënten maar bevat uiteraard andere natuurlijke aroma’s.

natuurlijke lippenbalsem crazy rumors review

Tot slot is de substantie van de lippenbalsem erg prettig! Het is een vette, zachte, kleurloze balsem die heerlijk smeert op je lippen en je lippen echt dat laagje bescherming geven wat ze nodig hebben. De balsem geeft een mooi glansje en blijft ook vrij lang aanwezig. Hierdoor kan het goed zijn werk doen. De smaakjes zijn absoluut niet overheersend maar juist heel subtiel aanwezig. Bij de pepermunt variant voel je een frisse tinteling op je lippen, wederom op een subtiele manier.

Ik ben enthousiast over deze lippenbalsem van Crazy Rumors! Mijn persoonlijke favoriet van deze 2 is de peppermint twist omdat ik gewoonweg niet zo’n fan ben van een koffie-achtig smaakje op mijn lippen en ik het frisse effect wel prettig vind!

De lippenbalsems kosten €4,39 per stuk en zijn verkrijgbaar in de webshop van Young Beauty.

(Visited 84 times, 1 visits today)