mua luxe highlighting powder

MUA LUXE glow beam highlighting powder in de kleur gold

Een stralende glow op ons gezicht willen we allemaal wel, want dit ziet er tenslotte heel gezond en fris uit. Tegenwoordig zijn er tal van producten en highlighters te koop waarmee je dit effect kunt bereiken. Of je een koele glans je mooi staat of juist een wat warmere gloed is vaak een kwestie van testen. En ga je voor een duurdere variant of kies je voor een low-budget highlighter? Ik testte onlangs een low budget higlighter van het beautymerk MUA en ik was aangenaam verrast! 

Ik heb inmiddels denk ik wel 10 verschillende highlighters in mijn bezit heb en ze zijn allemaal anders. De ene vind ik mooier of prettiger in gebruik dan de andere, en afhankelijk van de look die ik wil maken kies ik voor een bepaalde highlighter.

Het merk MUA is een low-budget merk wat verkrijgbaar is bij het Kruidvat. Onlangs lanceerde dit merk de MUA LUXE’s highlighting collectie met daarin een palette met verschillende matte en shimmer highlights, een vloeibare highlighter in de vorm van een kussentje en een highlighting poeder. Deze laatste heb ik de afgelopen weken uitgebreid getest. De poeder kost €7,49 en bevat 5 gram poeder. 

MUA LUXE glow beam highlighting powder gold 

mua luxe highlighting powder

Het poeder zit in een rond doosje met een deksel wat je eraf draait. Vervolgens kun je het poeder zelf doseren door aan het potje te draaien waardoor je als het ware wat poeder “losschaaft.” Ik vind dit systeem echt ideaal en ontzettend zuinig in gebruik. Ja kan op deze manier erg goed en gemakkelijk doseren waardoor je nooit teveel poeder op je kwast hebt. Daarnaast zit niet het hele doosje onder de poeder wanneer je het bijvoorbeeld mee neemt op reis. 

Het is mogelijk om het poeder op andere gedeeltes van je lichaam te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je hals of decolleté. Op de achterkant van de verpakking staat dat je een doffe huid met deze poeder kunt transformeren met een stralende, licht-reflecterende lift. Dit klopt ook zeker. Ik gebruik de highlighter vooral graag boven mijn jukbeenderen, boven en net onder mijn wenkbrauwen, op het puntje van mijn neus en in mijn cupidoboog.

mua highlighting powder

De highlighter is goud van kleur waardoor het een warme glans aan je gezicht geeft. En dan het resultaat van het poeder zelf: wauw, wat is deze highlighter prachtig zeg! Ontzettend goed gepigmenteerd maar geeft toch een heel mooi subtiel, glanzend effect. Wanneer je het hebt over een gezonde, stralende glans op je gezicht dan bereik je dat zeker met deze highlighting poeder van MUA. 

mua highlighting powder

mua highlighting powder

 

Ik ben echt super te spreken over de MUA LUXE glow beam highlighting powder. Het is momenteel zelfs mijn absolute favoriet op dit gebied. Ik krijg complimentjes van wildvreemden wanneer ik deze poeder draag, dan weet je wel dat het écht iets is wat mooi is en opvalt! 

 

Dit artikel is een gesponsord artikel, d.w.z. dat ik het product gekregen heb.

(Visited 4 times, 1 visits today)