madara sos mask

Het Madara SOS mask is een ware dorstlesser voor je huid!

Ik heb weer een aantal nieuwe producten van mijn favoriete huidverzorgingsmerk Madara, die ik graag met je wil delen. Ditmaal is het een masker waar ik (en mijn huid) heel blij van word. Ik vertel je in deze review alles over het SOS instant moisture & radiance hydra mask. 

Voor wie het merk nog niet kent: Madara is een 100% natuurlijk huidverzorgingsmerk die gebruik maakt van biologisch gecertificeerde natuurlijke extracten van planten uit de Baltische regio. Sinds mijn eerste kennismaking met het merk ben ik groot fan. De producten zijn mild, heel prettig voor mijn huid, effectief en zien er ook nog eens mooi uit (het oog wil ook wat natuurlijk). 

Het aanbod van het merk is groot en de producten zijn verkrijgbaar voor ieder huidtype. Er zijn producten voor zowel het gezicht, het haar en het lichaam en Madara heeft ook nog eens producten voor kinderen en baby’s. 

Madara SOS instant moisture & radiance hydra mask

madara sos mask

Ik heb al een groot aantal producten geprobeerd van dit merk en er zitten er nog steeds een aantal bij die momenteel terug komen in mijn dagelijkse verzorging. Uit de SOS lijn heb ik al eerder met veel plezier het SOS hydra serum en de gezichtscrème gebruikt. Nu is het de beurt aan het masker, onmisbaar in je verzorgingsroutine! 

Het masker zit een schattige perzik roze verpakking en de crème zit in een handige tube. Ik heb de kleine variant van 12,5 ml maar hij is ook verkrijgbaar met een inhoud van 60 ml. Voor deze laatste variant betaal je €33,00. 

madara sos mask

De actieve ingrediënten van dit masker zijn roos, duindoorn, lijnzaad en pioenroos. Verder is het product veganistisch, glutenvrij en dierproefvrij. 

Het masker belooft directe en langdurige hydratatie en mag 2 keer per week gebruikt worden of wanneer de huid uitgedroogd en/of gestrest aanvoelt. Het is dus een echte dorstlesser voor je huid!

Madara sos mask

Het fijne aan dit masker is dat je het zowel als een kortdurend masker kunt gebruiken wat je na 15-20 minuten met een nat watje er weer af kunt halen, maar ook als een ‘masker’ wat je kunt laten zitten. Vooral dit laatste doe ik regelmatig wanneer ik naar bed ga. Het masker heeft dan de hele nacht de tijd om in te trekken en zijn werk te doen. ’s Ochtends heb ik dan weer een super gehydrateerde en stralende huid! 

Madara sos mask

De crème brengt makkelijk aan en je voelt hem eigenlijk niet zitten. Zelfs niet wanneer je het masker er niet afhaalt. De geur is heel aangenaam en fris en vooral de (pioen)roos ruik je terug. 

Ik ben wederom weer erg te spreken over dit product. Mijn huid is daadwerkelijk weer gehydrateerd na gebruik en het voelt echt als een luxe en verwennerij om dit product te gebruiken. 

Madara Brightening AHA Peel Mask

madara peel mask

Naast het SOS masker heb ik ook nog het brightening AHA peel mask wat met smart op mij ligt te wachten. Een masker wat door middel van een peeling zorgt voor een stralende huid dankzij een hoge dosering aan zuren. Omdat mijn huid momenteel vrij kwetsbaar is vanwege mijn zwangerschap, gebruik ik dit masker even niet. Een review van dit product houden jullie dan ook nog tegoed!

De producten van Madara zijn o.a. verkrijgbaar in de webshop

 

Dit artikel is gesponsord, d.w.z. dat ik de producten heb gekregen.

(Visited 41 times, 1 visits today)