LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak

Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak

Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak

Sinds deze maand ben ik één van de geselecteerde “beautylovers” van Estée Lauder voor het tijdschrift Glamour. Een jaar lang zal ik maandelijks de mooie producten van Estée Lauder gaan testen! Super leuk, aangezien ik groot fan ben van deze producten! Deze maand stond in het teken van de liefde, het was natuurlijk valentijn, en wat past hier nou beter bij dan felrode nagellak?! Ik testte de Pure Color nagellak in de kleur Empowered. 

Ik ben gek op alle producten van Estée Lauder. Zo heb ik onder andere een hele mooie nude lippenstift in mijn bezit waar ik eerder al een review over schreef.

Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak

Rode nagellak is net als rode lippenstift een ultieme klassieker die het altijd goed doet. Deze Pure Color Empowered nagellak is krachtig rood en heeft een subtiel gouden glansje die alleen bij een bepaalde lichtinval zichtbaar is.

Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak

Ik vind de nagellak van Estée Lauder altijd mooi vorm gegeven. Het flesje oogt chic door onder andere de gouden dop en het vierkant glazen potje waar in het midden de nagellak zit. Door de vorm van het flesje is het ook nog eens een heel gebruiksvriendelijk product.

Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak

De nagellak werkt erg prettig dankzij een fijn kwastje die wat mij betreft precies goed van formaat is. De lak breng je daardoor makkelijk op je nagels aan. Op bovenstaande foto gebruikte ik maar één laagje en dit dekte erg snel. Pluspunt! De nagellak heeft een hele mooie glans en is in verschillend licht ook net weer iets ander van kleur.

Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak

De houdbaarheid van de nagellak vind ik oké. Op de 3e dag begon ik al een kleine chip te zien hier en daar en op de 4e dag werd dit erger. Ik had persoonlijk wel een iets langere houdbaarheid verwacht en gehoopt aangezien ik de nagellak best prijzig vind.

Buiten het feit dat de houdbaarheid me een klein beetje tegenviel vind ik de nagellak verder erg mooi en prettig! Perfect voor de aankomende zomer wanneer je mooie gebruinde handen en/of voeten hebt!

De Estée Lauder Pure Color Empowered nagellak kost €21.00 en is te koop bij de parfumerie. 

(Visited 72 times, 1 visits today)

2 Reacties

  1. Wat een mooie kleur! Rode nagellak kan wat bij betreft altijd, maar dat ze zo snel gaan chippen (of dat je het zo snel ziet door de opvallende kleur) vind ik echt jammer. En een duurdere nagellak blijkt dus ook geen oplossing te zijn… :-\

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*