Danish skin care

De producten uit de Danish Skin Care huidverzorgingslijn

Ik gebruik nu inmiddels een maand de producten uit de huidverzorgingslijn van Danish Skin Care. Een merk welke voor mij tot voor kort onbekend was maar waar ik erg nieuwsgierig naar was. Alle producten zijn vrij van parfum, kleurstoffen, schadelijke en irriterende stoffen. Hoe de verzorgingslijn me tot nu toe bevalt vertel ik je vandaag! 

Onlangs kreeg ik de vraag of ik de producten uit de huidverzoringslijn van Danish Skin Care eens zou willen testen. Het merk is afkomstig uit Denemarken en is sinds een paar maanden verkrijgbaar in Nederland. 

Oprichter Mads Timmermann heeft Denemarken al veroverd en helpt daar duizenden mensen bij het verkrijgen van een prachtige huid. Hij geeft ook veel informatie over persoonlijke ontwikkeling en hoe belangrijk voeding en sport is bij het verkrijgen van een mooie huid. Zoals iedereen wel weet is het namelijk niet alleen huidverzorging wat zorgt voor een stralende huid! 

Danish Skin Care huidverzorgingslijn

Danish skin care

De lijn bestaat uit 4 producten welke allen geen parfum, kleurstoffen en geen schadelijke en irriterende stoffen bevatten. Het is de bedoeling dat je de producten achter elkaar gebruikt in je dagelijkse verzorgingsroutine, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Volgens het merk zijn deze 4 producten alles wat je huid nodig heeft. Klinkt veelbelovend! 

Danish Skin Care is verkrijgbaar voor de normale tot droge huid en de normale tot vette huid. Daarnaast is het tevens geschikt voor de behandeling van puistjes, mee-eters en acné. 

Alle producten zitten in een handige pomp-flacon, wat heel zuinig in gebruik is en tevens heel hygiënisch. Ik ben altijd groot fan van zulk soort verpakkingen. De verpakkingen zijn erg simpel maar kleurrijk. Handig want hierdoor zag ik na een tijdje in één oogopslag welk product ik nodig had. Wat ik jammer vind is dat de ingrediënten niet staan vermeld op de verpakking zelf. Ook staat er niet vermeld wat het product precies doet. Al deze informatie kun je wel terug vinden op de website. 

Face wash 

Danish skin care face wash

Stap 1 in de verzorgingsroutine is het gebruik van de Face Wash. Ik heb deze persoonlijk alleen ’s ochtends onder de douche gebruikt. De flacon is ideaal voor onder de douche, handzaam en je hebt voldoende aan 1-2 pompjes. 

Danish skin care face wash

De Face Wash is een mild product wat volgens de website niet irriteert of je huid uitdroogt. Dit kan gebeuren door het gebruik van een Face Wash maar is inderdaad niet het geval bij dit product. De Face wash reinigt mijn gezicht en verwijdert vuil, achtergebleven make-up en overtollige olie. Na gebruik voelt mijn huid prettig en schoon aan. 

De Danish Skin Care Face Wash is los verkrijgbaar en kost €29,00 voor 100 ml. 

Perfect Skin Day Protector met SPF 15

Danish skin care moisturiser

De tweede stap in de ochtend is het aanbrengen van een dagcrème. Deze crème bevat een SPF 15 wat ik een pluspunt vind. Ik gebruik namelijk het liefst alleen maar dagcrème met daarin een factor.  

Danish skin care moisturizer

Dit product is een lichte crème dit niet vet aanvoelt, prettig uitsmeert en snel intrekt. Naast een SPF bevat het ook beschermende anti-oxidanten, wat erg goed voor je huid is. Je voelt deze crème echt niet zitten na het aanbrengen en het is een goede basis voor mijn foundation. De crème is zo mild dat je het zelfs rondom de ogen kunt gebruiken. Ik heb dit zelf nog niet uitgeprobeerd maar kan me wel indenken dat dit geen problemen oplevert. 

De dagcrème is los verkrijgbaar en kost €35,00 voor 50 ml. 

Smooth Skin Treatment

Danish skin care skin treatment

Een tweede stap ’s avonds kan zijn dat je deze skin treatment gebruikt. Dit product is een behandeling, peeling en masker in 1. Het is mogelijk om dit product dagelijks te gebruiken. Ik heb er voor gekozen om het een paar keer per week te doen. Het product is goed voor de behandeling van diverse huidproblemen en voornamelijk tegen puistjes en acné. Daarnaast geeft de website aan dat effectief is voor het verwijderen van littekens, schade door de zon, pigmentatie schade en het vermindert rimpels.

Danish skin care skin treatment

Je brengt dit product heel gemakkelijk en snel aan met een watje of met je vingers en je laat het vervolgens gewoon zitten. Geen gedoe dus met allerlei verschillende producten, afspoelen etc. Ook dit product is uiteraard heel mild en licht en ietwat olieachtig. Na het aanbrengen voelt mijn huid wat warmer aan, geen idee hoe dit komt! De volgende ochtend voelt mijn huid zacht aan en reageert het goed op het product. Of het echt daadwerkelijk huidproblemen vermindert heb ik nog niet ervaren. 

De Smooth Skin Treatment is los verkrijgbaar en kost €39,00 voor 100 ml.

Perfect Skin Moisturizer 

Danish skin care nighttime moisturizer

Na het gebruik van de Smooth Skin Treatment breng je voor de nacht de Perfect Skin Moisturizer aan. Dit product is een kalmerend en voedende nachtcrème welke ook rondom de ogen gebruikt kan worden. Wederom is dit product erg mild en licht en brengt het gemakkelijk aan op mijn gezicht. Het trekt snel in en voedt mijn huid met actieve voedingsstoffen die de huid goed kan gebruiken ’s nachts. 

Danish skin care nighttime moisturizer

Mijn huid voelt fijn en rijkelijk verzorgd aan na het aanbrengen. Ook ’s ochtends heb ik nog steeds dit gevoel. 

De nachtcrème is los verkrijgbaar en kost €35,00 voor 50 ml.

Naast dat alle producten los verkrijgbaar zijn kun je ze ook samen in een set kopen met fullsize producten, de prijs hiervan is €138,00. Wil je liever eerst de producten testen of mee nemen op reis dan kun je ook de mini-kit bestellen voor €69,00. De producten die je hierboven ziet zijn ook de mini’s, ik doe hier dus al een maand mee! 

De producten zijn prima bevallen de afgelopen maand. Positief is natuurlijk voornamelijk dat mijn huid goed reageert op alles. Je merkt echt dat de producten heel mild zijn, wat erg fijn is. Daarnaast vind ik het fijn dat er in de dagcrème een SPF zit en dat je aan relatief weinig producten genoeg hebt. Wel vind ik het vrij prijzig wanneer je een fullsize set aan producten wilt kopen. 

Bestellen van de producten doe je op de website van Danish Skin Care. Je vindt hier eveneens een heleboel informatie over de producten, verschillende beauty gidsen en overige informatie.  

(Visited 5 times, 1 visits today)