LA MÊME CHOSE

Find joy in the ordinary

Clinique Lash Power Flutter to Full Mascara review

Clinique lash power flutter to full mascara

Clinique lash power flutter to full mascara

De zoektocht naar een goede mascara die voldoet aan al je eisen, voelt soms als de zoektocht naar de perfecte jeans. Althans, dat geldt voor mij maar misschien ook voor jou? De afgelopen weken heb ik de nieuwe mascara van Clinique getest die er op het eerste gezicht heel revolutionair uitziet. De Lash Power Flutter to Full mascara heeft namelijk meerdere ‘standen’ waarmee je verschillende looks kunt maken. Of het ook daadwerkelijk werkt en of het een prettige mascara is, vertel ik je vandaag! 

Clinique staat bekend om het feit dat het merk producten heeft die geschikt zijn voor gevoelige ogen en voor dragers van contactlenzen. Een pluspunt wat dat betreft, want dat betekent dat het een vrij mild product is. Dit geldt ook voor de Lash Power Flutter to Full mascara. Fijn! 

Daarnaast is het unieke aan deze mascara dat je met een letterlijke handomdraai je wimpers om kunt toveren van een dagelijkse look naar verleidelijke, dikke en dramatische wimpers. Dit is allemaal mogelijk dankzij de innovatieve verpakking. Door simpelweg te draaien aan de huls worden de haartjes van de borstel compacter of juist losser, en verschilt de hoeveelheid mascara die op het borsteltje komt. Of het echt werkt laat ik je zien!

Clinique Lash Power Flutter to Full Mascara

Clinique lash power flutter to full mascara

De zilveren verpakking ziet er mooi en strak uit. De afbeeldingen op de huls geven goed weer dat je in drie draaibewegingen verschillende looks kunt maken, en wat dan het effect is. Van gewone alledaagse wimpers tot aan twee keer meer volume. 

Clinique lash power flutter tot full mascara

Het borsteltje heeft een taps toelopende vorm. Deze vorm is prettig omdat je hiermee makkelijk zowel de binnenste als de buitenste ooghaartjes kunt bereiken. 

Hoe de innovatieve technologie nou precies werkt kan ik je niet vertellen. Ik zie namelijk aan het borsteltje zelf geen écht verschil wanneer ik hem op de verschillende standen zet. Wél zie ik daadwerkelijk verschil aan mijn wimpers! 

Van dagelijkse look naar avond look

Clinique lash power flutter to full mascara

Hier heb ik de mascara op de stand gezet waarmee je de minst dikke wimpers krijgt. Laten we zeggen ‘de meer alledaagse look.’ De mascara is in deze stand mooi zwart, geeft lengte en separeert mijn wimpers goed, 

Clinique lash power flutter to full mascara

Op deze foto heb ik de mascara op de laatste en meest dramatische stand gezet qua volume. De ‘avond look!’ En ja, wat een verschil! Mijn wimpers zijn nog intenser zwart en hebben absoluut een heleboel meer volume. Wel vind ik het effect wat klonterig en meer ‘spinnenpoot-achtig.’ De mascara blijft wel de gehele dag goed zitten en geeft niet af. Bij het verwijderen van de mascara merk ik dat dit wat moeizaam gaat en dat hij erg brokkelig wordt. Het duurt even voordat mijn wimpers helemaal goed schoon zijn. 

Clinique lash power flutter to full mascara

Hier nogmaals mijn wimpers met de mascara op de laatste en meest dramatische stand.

Dat de verschillende standen werken is een feit. Je kunt echt heel eenvoudig en snel van een dagelijkse look naar een dramatische look gaan met veel volume (zonder eerst 10 laagjes te hoeven aanbrengen). Of direct kiezen in wat voor mood je bent, welke look je wilt en wat voor wimpers daarbij passen. Wat dat betreft helemaal handig! Het spinnenpoten effect vind ik jammer evenals het lastig kunnen verwijderen van de mascara. Deze Clinique Lash Power Flutter to Full mascara krijgt daarom van mij 3 van de 5 sterren! 

De Lash Power Flutter to Full mascara heeft een inhoud van 9,5 ml, kost €28,50 en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas

 

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

 

Dit artikel is gesponsord, d.w.z. dat ik het product gekregen heb.

(Visited 56 times, 1 visits today)

1 Reactie

  1. Die mascara heb ik ook, ik had de voorganger ook van hetzelfde merk. De mascara van Clinic is over het algemeen moeizaam te verwijderen van je wimpers. Zelf vind ik het handig onder de douche, het brokkelt nogal bij het verwijderen. voordeel van de mascara, al is het geen waterproof, in het water geeft hij niet af.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*