vlechten

Haartrend van dit moment: 2 vlechten

Celebs zie je al massaal met deze haartrend lopen; de 2 vlechten. Het gaat in dit geval om het iets ingewikkeldere vlechtwerk, namelijk de invlecht. En niet alleen de bekende mama’s rocken deze trend, ook hun dochters doen er gezellig aan mee. Gelukkig kom jij aan vlecht inspiratie niks te kort want ik heb de mooiste vlechten voor je op rijtje gezet. 

Het is misschien niet het eerste kapsel waar je meteen aan denkt wanneer je ’s ochtends voor de spiegel staat om je haar te doen. Toch is het momenteel een absolute trend om je haar in 2 vlechten te dragen. Van Kim Kardashian tot Yolanthe en Chiara Ferragni, ze zijn er allemaal al mee gezien. Werd het vroeger vooral gezien als een kapsel voor jonge meisjes, nu is het hip voor iedereen! Ondanks dat het iets wat aan de meisjesachtige kant is, heeft het juist ook iets heel stoers en vrouwelijks.

Het leuke aan dit kapsel is dat je het op allerlei verschillende manier kunt dragen. Het enige wat wel een puntje is; je zult waarschijnlijk even je vlechtskills moeten oefenen (en je armspieren moeten trainen) of iemand in je omgeving moeten zoeken die er handig in is.

2 vlechten op verschillende manieren gevlochten

2 vlechten

2 vlechten trend

vlechten trend

vlechten haartrend

vlechten trend 2016

Ik vind het persoonlijke een leuke trend en vooral heel erg mooi bij lang haar. De afwisseling van de klassieke franse vlecht met vissengraat vlecht zoals je hierboven ziet vind ik erg gaaf. Ik ben helaas zelf niet zo heel handig met haar dus ik zal of heel hard moeten gaan oefenen of één van mijn vriendinnetjes moeten charteren!

Ook handig; dit kapsel is ideaal voor tijdens het sporten, en kun je meteen die armspieren een beetje trainen!

Wat vind jij van deze vlechten trend?

(Visited 2.452 times, 1 visits today)